Interview: Nikoline Lunøe

Jeg har fået æren af at interviewe skønne Nikoline fra TheNormcoreRebel. Jeg faldt tilfældigt over hendes blog gennem plusfeedet og jeg blev med det samme forelsket i hendes yderst elegante stil. Jeg kan se meget af mig selv i Nikoline og jeg elsker, at hun har så stor sans for detaljer. Stilen er meget feminin, men med et twist af noget anderledes. På hendes blog er altid fokus på de gode billeder og hvordan man kan sætte et outfit sammen. Jeg blev især tiltrukket af bloggens navn, The Normcore Rebel, fordi jeg hylder alle dem, som tør skille sig ud. Dem som tør være sig selv og ikke er bange for at have glimmer og farver på. Dem som altid er lidt for overdressed, men føler sig bedre tilpas således. Nikoline er unik og god stil bør anderkendes.

Herunder er interviewet og denne gang er det uden min omskrivning som tidligere. Der er questions & answers – simple as that.

Hvordan ville du beskrive din stil?

Jeg synes selv, at min stil er meget feminin. Jeg elsker kjoler, og alt der er glitrende eller lyserødt. Og så må det helst ikke blive for kedeligt, selvom jeg også godt kan lide et klassisk look med en LBD eller en lækker skjorte.

Hvor stammer din interesse for mode henne og hvad betyder det for dig?

Min mor er rigtig kreativ, og har altid interesseret sig for design og materialer, så det har helt klart smittet af på mig. I dag er mode en stor del af mit liv, da det er en måde jeg kan udtrykke mig selv på, både i hverdagen og på min blog. På en måde er mode en hobby, men også en livsstil for mig.

Hvilke tanker ligger bag ?The Normcore Rebel??

Jeg tror, at jeg har blogget siden jeg var 14 år gammel, men dengang var det bare for sjov. Jeg startede The Normcore Rebel, fordi jeg gerne ville have et sted at udtrykke mig, som samtidig havde en vis form for professionalisme over sig. Derfor skulle navnet selvfølgelig også være unikt, og da jeg selv synes, at jeg ikke passer ind i den skandinaviske minimalistiske stil, så blev det altså til The Normcore Rebel.

Din stil er meget elegant og feminin, men altid med et twist af noget unikt. Siger det noget om dig som person? Reflekterer din stil dig?

Ja det tror jeg helt klart at den gør. Jeg er en piget pige både udenpå og indeni, og så er jeg til tider lidt for dramatisk. Det synes jeg egentlig at min stil afspejler meget godt, haha!

Hvor får du din inspiration fra? Hvem, hvad hvor etc?

Som mange andre så elsker jeg Instagram, men derudover læser jeg også en del blogs og ser mange videoer på Youtube om mode og makeup. Bloggeren Cathrine Wichmand inspirerer mig altid til at være lidt mere farverig i hverdagen.

Har du noget i den garderobe, som du ikke kan undvære?

Min Chanel classic flap bag! Det er min absolut drømmetaske, og jeg er faktisk ret stolt over, at jeg fik købt den til mig selv efter 3 års opsparing. Den kommer forhåbentlig til at være en del af min garderobe mange år endnu.

Hvad er dit bedste fashiontip?

Kom ud af din comfort zone og prøv noget nyt! Selvom det godt kan være grænseoverskridende giver det altså også lidt af et adrenalinkick, når der er ekstra knald på de røde læber, eller når man har glimmer på skoene selvom det er tirsdag. Det er de små ting der gør hverdagen lidt sjovere, og det synes jeg godt, at vi danskere kan lære noget af.

Besøg Nikolines blog eller find hende på instagram.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s