Skincare: Superfruit fra Beauté Pacifique

2018-03-15-14-53-33

/Sponsoreret/ Beauté Pacifique

Ihhh, hvor har jeg glædet mig til at fortælle meget mere om den nye serie fra Beauté Pacifique. Den hedder Superfruit og det gør den af den simple årsag, at den indeholder ekstrakt fra såkaldte superfruits, som har en masse gode egenskaber. Fælles for produkterne er ekstrakt fra blandt andet tyttebær, grøn the og æbletræernes blade. Den er designet til ung hud og til de allerførste tegn på fine linjer. Hvor deres andre produkter som den velkendte Paradoxe creme indeholder anti-age og mange af dem også A-vitamin, som er medvirkende til at booste cellefornyelsen, så er denne her serie baseret på de naturlige ingredienser. Jeg må indrømme, at ingen af produkter er specielt velduftende, men det handler også om, at den er uden parfume og superfruits dufter ikke nødvendigvis af meget eller specielt godt. Det gør mig ingenting, da jeg personligt godt kan lide tanken om at smøre mit ansigt ind i noget, som ikke nødvendigvis er proppet med alt muligt unødigt.

Jeg har meget tendens til tør hud om vinteren. Så en god mættet natcreme, så det kan få lov til at trænge ind i løbet af natten er guld værd. Om dagen benytter jeg mig af face misten og dagcremen til dry skin. De er alle yderst effektive til at holde min hud fugtet. Jeg tænker, at dagcremen til almindelig hud for mit vedkommende bliver til sommer. Et tidspunkt, hvor misten også bliver uundværlig, da den køler og frisker huden op. Alt i alt, kan jeg virkelig anbefale at se nærmere på serien. Isærdeleshed hvis man har sart hud eller hvis man ønsker at få en serie, som er særligt skræddersyet den unge hud.

Herunder har jeg beskrevet produkterne hver især, hvad de kan og hvordan man bruger dem. Enjoy!

2018-03-15-14-57-21

Hydrating Face Mist

Hvad kan den?
Denne her mist kan fungere på flere måde. Den kan bruges under/over cremen og som en lækker opfrisker i løbet af dagen, så huden bevarer sin fugtighed og friskhed. Den er spækket med ekstrakt fra tyttebær, som virker som beskyttende på huden. Den efterlader huden opfrisket, spændstig og fyldt med glød.

Hvordan anvendes den?
Den skal rystes godt og grundigt og herefter påføres den huden. Kan bruges når som helst og hvor som helst. Er vidunderlig lige at have i tasken.

2018-03-15-14-56-22

Day Creme – All skin / Dry Skin

Hvad kan den?
Denne creme er yderst fugtgivende og findes i to typer: en til tør hud og en til alle slags hudtyper. Dens formål er at beholde gløden i ung hud og mindske de allerførste tegn på linjer. Den er proppet med superfood ingredienser, som er naturlige og giver de bedste egenskaber. Den indeholder blandt andet ekstrakt fra tyttebær, grøn the og bladene fra æbletræer. Den byder en med et væld af antioxidanter, som genopbygger hudens forsvar og optimerer den fornyelselsproces, som huden gennemgår. For det ikke skal være løgn, så kan cremen også reducere rødme og urenheder.

Hvordan anvendes den?
Påføres på nyrenset hud om morgenen.

2018-03-15-14-58-59

Night Creme

Hvad kan den?
Huden har tit brug for ekstra fugt i løbet af natten. Det er medvirkende til at cremen kan virke endnu bedre og huden kan i løbet af natten suge alle de lækre ingredienser til sig, så man vågner op med lækker hud. Natcremen fra Superfruit-serien øger hudens evne til at kunne forny sig, så huden atter forbliver smidig og ungdommelig. Denne creme indeholder også tyttebær og grøn the, så endnu engang kan man smøre huden ind i antioxidanter.

Hvordan anvendes den?
Påfør på renset hud inden sengetid.

2018-03-15-14-54-58

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s