Hunkemöller Blogger Awards 2018

//Sponsoreret//
Lavet i forbindelse med Hunkemöller Blogger Awards 2018// 

Hold da op, jeg havde slet ikke regnet med, at det ville betyde så meget for mig at være en del af det her. Jeg havde slet ikke regnet med, at det ville give så meget blod på tanden, eller at jeg ville få fnidder i maven af ren og skær spændning. Jeg blev så glad, da jeg modtog mailen om. At jeg var nomineret i kategorien “Lingeri” blev jeg virkelig beæret. Dengang jeg startede havde jeg slet ikke forudset, at lingeri ville komme til at fylde så meget i mit lyserøde univers.

Jeg har altid næret stor kærlighed til lingeri, men der var en lang periode, hvor jeg ikke helt kunne finde det frem. Jeg havde et forskruet billede på mig selv og min krop, så jeg tror, at det at pakke den fint ind, det faldt mig bare ikke rigtig ind. Mig, som ellers er stor fortaler for matchende sæt, blonder, bows og andre brilliante påfund. Da jeg så første gang blev tilbudt at modtage nogle produkter fra Hunkemöller, så vidste jeg, at jeg ville takke ja. Jeg gjorde det, fordi at det var en af de største ting, som jeg kunne udfordre mig selv om mit selvbillede med. Og ikke kun selvbilledet, men også hele ideen om at vise sig frem i lingeri ikke behøver at være udfordrene eller seksualiseret. Det var virkelig et forsøg på at tage ejerskab over min egen krop. Selve “shootet” foregik inde på mit værelse med døren lukket, siddende på min seng og jeg var fyldt op med generthed – til trods for, at der kun var mig. De efterfølgende gange rykkede jeg mig og mit syn ændrede sig også i takt med det. Nu står jeg så midt ude på et gammelt amfiteater iført intet andet end det smukkeste “Azmeena” sæt, satinstiletter og en selvsikker attitude. That’s it. Og jo, så lige 18  blå balloner. Jeg var ikke nervøs, genert eller forlegen over at stå et offentligt sted. Der gik folk forbi og kiggede nysgerrigt, men det var lige meget. Jeg lallede bare videre foran kameraet med skøre poses, dårlig balance i grus og høje hæle. Men det var sjovt og jeg var bare til stede lige der.

Så jeg ender ud i en følelse af at være stolt over nomineringen. Jeg er stolt over min egen indsats og personlige udvikling. Jeg er stolt af Hunkemöller har udvalgt mig og at jeg har en mulighed for at vise, at det er et brand, som har overrasket mig med deres fokus på diversitet. Der er plads til alle, når det gælder en Hunkemöller-lady. Der er en tilgang til at lave lingeri i et væld af størrelser, modeller og designs. Man kan mærke, hvor vigtigt det er, at man skal have det rart i lingeriet og at man får noget, som man er stolt af at bruge. Der er så meget tanke bag alt, hvad der bliver lavet og det går lige i mit lingeri-hjerte. Derfor håber jeg med alt i mig, at jeg får lov til at vinde og blive en endnu større del af Hunkemöller.

Er man blevet lidt nysgerrig på deres mange forskellige BH’er, så kan man se dem alle lige her.
Eller man kan nuppe mit smukke sæt, som er fyldt med de fineste detaljer og i en rigtig flot vintage, let “støvet” blå med fersken/lyserøde detaljer. Formstøbt BH her // Brasiliansk Trusse her

Man kan hjælpe mig til at vinde, ved at stemme lige her.
Afstemningen slutter d. 27. juni

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s