Lulu Copenhagen: Legesygt smykkeunivers.

Sponsoreret // Lulu Copenhagen

Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg har været forelsket i det her brand siden, at jeg først opdagede dem. Jeg var virkelig hurtig til at trykke “follow” på Instagram og der røg også et par ønsker med på ønskesedlen. Nu er det så sådan, at jeg har været sådan en heldig frøken, og har fået lov til at modtage en gave fra Lulu Copenhagen.

Jeg er draget meget af Lulu Copenhagens sans for at tænke ud af boksen og lege med smykkerdesignet. Det er ikke noget, som man ser hver dag og i alle forretninger. Jeg elsker, når man går i sin egen retning og skiller sig ud. Man skal ikke kimse af, at det samtidig er utrolig simpelt og tidsløst på sin egen måde. Men der er noget andet over det og de små detaljer er så gennemtænkte og veludført. Der er næsten en tegneserievibe over flere af dem og navnene op smykkerne er også lidt anderledes.

Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen. Når jeg vælger smykker, så går jeg meget op i, at det er simpelt, klassisk og noget, som jeg ville have på til dagligt. Jeg går ind for, at man bruger de smykker, som man har. Jeg er også klart størst fan af at have smykker, som ikke bliver for voldsomt, men som lige kan give et lille touch til ens outfit.

Jeg er derfor helt vild med 180-ringen i sølv, som er så fin og simpel, men alligevel er den anderledes i med sit lille twist. Den er så elegant og dejlig let at have på fingeren. Jeg er nemlig en af dem, som elsker ringe, men som flår dem af på et eller andet tidspunkt af dagen. Denne her opdager jeg slet ikke, at jeg har på. Desuden så er har den det ultimative fit, den gled bare så fint og elegant ned over.

Ydermere så har jeg ønsket mig Blink-armbåndet i mat sølv siden engang sidste år. Jeg synes, at de små øjenvipper er så søde og jeg er kæmpe fan af alt, som har vipper tegnet på. Det giver mig en følelse af noget feminint. Samtidig så er jeg stor fan af bambiøjne med store vipper, så hvorfor ikke hylde det gennem smykkerne også?

Få looket her: 180-ringen // Blink-armbåndet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s