Tutorial: Old Hollywood Krøller

Old Hollywood hair er simpelthen noget af det fineste. Derfor har jeg lavet en guide til den. Den første guide lavede jeg i Live på instagram, men det er lidt svært, hvis ikke man kan gå tilbage og se den.

Derfor har jeg nu fikset en youtube-video, så man altid kan se den og øve sig igen og igen. Den er dejlig nem, tager under 30 minutter at lave (alt efter hår selvfølgelig) og så er den fin til både hverdag og fest.

Den kræver heller ikke ret mange produkter, så det er bare at begive sig i kast med den.

Man skal ikke være så bange for at toupere håret, det kan altså holde til mere end man lige regner med. Lige denne her kræver nok en middel toupering alt efter tykkelse og hvor holdbart ens hår normalt er. Normalvis holder krøllerne også et par dage eller volumen gør hvertfald, så der er rig mulighed for styling dagene efter. Desuden gør jeg altid det efter, at når jeg touperer mit hår, så passer jeg på ikke at gøre det for meget ved spidserne. Man kan altid give håret en solid hårkur efterfølgende.

Det anbefaler jeg alligevel at gøre et par gange om måneden. Brug lige 10-15 minutter med en god kur, så håret bliver sundere og stærkere.

Jeg har tidligere brugt denne her.

Der bruges:


Så se den herunder eller hop en tur en på youtube. Jeg ved godt, at mine klippeskills ikke er til at råbe hurra for, men på et tidspunkt går det vel så godt, at jeg kan ansætte en, som er dygtig til det.

Ps. Det hedder jo selvfølgelig 2-3 funktioner på krøllejernet og ikke sektioner. Ups!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s