Hudpleje: Kombineret/Senstive hud.

/Reklame/
Rituals creme modtaget i gave fra Polhem PR

Nå, jeg ville lige smide min hudplejerutine, som jeg har haft de sidste mange, mange år. Den er virkelig nem og tilgængelig, da jeg har fundet nogle produkter, som jeg ved, fungerer for mit vedkommende.

Jeg mener, at man i realiteten kan nøjes med:

  • en dagcreme
  • en natcreme
  • en rensesæbe til ens hudtype og behov
  • en ansigtsmaske eller scrub

Alt andet kan man så tilkøbe, hvis man skulle have lyst til det. Der findes bare så mange forskellige ting som toners, serum, olie, øjencreme og what not. Så start eventuelt med overstående og byg så på derfra.

Jeg prøver nogle gange forskellige ansigtscreme, da jeg altid er på udkig efter noget, som virkelig får min hud til at skinne. Jeg har på nuværende testet Rituals “Namaste”-serie over noget tid. Jeg tror, at jeg har brugt dem i de sidste par måneder. Jeg fik dem i gave, da jeg var til PR-dage tilbage i november. Jeg har virkelig været tilfreds med dem indtil videre. Rituals var noget, som jeg mest kendte for deres duftpinde og olier, men ikke for deres hudplejeprodukter. Jeg har rigtig meget tendens til tør hud og så bliver dem også nemt lidt for fedtet, så en god omgang kombineret hud lige der.

Jeg renser altid min hud godt og grundigt inden. Jeg fjerner også makeup samtidig. Jeg ved godt, at man ikke burde have sæbe rundt omkring øjnene, men jeg har ikke oplevet nogen form for makeuprens, som kan fjerne al makeuppen alligevel.


The Body Shop

Jeg bruger Tea Tree-serien. Jeg har brugt den siden, at jeg var omkring 14-15, hvis ikke tidligere. Jeg har deres rensesæbe til ansigtet og så har jeg gennem tiden har både cremer, toner, masker og stort set alt i serien er testet. Ja, jeg har brugt den så længe, at jeg har været med til at se indpakningen blive redesignet og produkter blive lanceret og fjernet igen.

Det fungerer så godt til min hud. Den bliver frisket op, renset igennem og så lindrer den også.

Jeg kan huske, at jeg fik et udbrud af nældefeber, da jeg var 17 år. Jeg havde brugt en af de billige ansigtsmasker med hvid chokolade og kemi. Den gav mig nældefeber i hele krydderbollen og siden har jeg aldrig brugt en af dem. I den periode vaskede jeg mit ansigt tre gange dagligt med rensesæben fra Tea Tree og den hjalp rigtig meget. Min hud blev fin igen efter kort tid.

Jeg har også altid Tea Tree Oil i mit arsenal. Den skal være der. Jeg bruger den til at duppe på de udbrud, som er rigtig slemme eller hvis jeg har pillet for meget i huden. I de perioder, hvor de er værre end andre, så smører jeg den i hele hovedet og jeg kan love for, at det lufter! Man bliver frisket godt op!

Senest har jeg tilføjet  Overnight Anti-Imperfection maske  til min samling. Den er nemlig så smart, at man smører den på om aftenen og først skyller af om morgenen. Så har den god tid til at arbejde og lindre. Den bruges i de perioder, hvor min hud nægter at samarbejde og der er flere udbrud.

Find hele serien her.


Rituals

Namaste-serien er designet i forskellige udgaver: Sensitive, Ageless, Hydrate og Glow.. Der er godt nok parfume i alle, undtagen Sensitive-serien. Jeg har testet Ageless-serien og selvom der har været parfume i, har min hud ikke reageret negativt på det.

Desuden er det et virkelig smukt design med marmor-looket og børstet stål. De ser pæne ud på hylden og så er indpakningen lavet sådan, at man kan købe refills. Så man behøver ikke at købe nye krukker hver gang, man kan købe en refill, som man klikker ind i ens nuværende krukke. Så smart og godt tænkt!

Dagcreme
Jeg har dagcremen “Active Firming Day Cream”, som reducerer fine linjer og er en fed creme. Den indeholder blandt andet Lotus, som lindrer huden og Gotu Kola, som er kendt for sine foryngrende egenskaber. Den suger godt ind i huden og efterlader ikke min hud fedtet. Jeg bruger ca. en klat creme på størrelse med en hasselnød hver morgen.

Natcreme
Ydermere har jeg natcremen i samme serie “Restoring Night Balm”, som nærmest smelter på huden. En creme der nærmest bliver til en olie, når man smører den på. Hvilket fugter huden i dybden og giver mulighed for at trænge ind over natten. Den indeholder også Lotus og Gotu Kola. Denne her creme har virkelig været min lifesaver her i vintertiden. Jeg er ret tilfreds med teksturen af creme-olien og en spændende ny måde at tænke på.

Min vurdering: Min hud har ikke været pænere i rigtig lang tid. Min hud er uden ret mange udbrud og den er fugtet, glat og fyldt med glød. De første par uger, var jeg ikke sikker på, om det var cremen eller om jeg bare var inde i en god periode. Nu har jeg brugt den over længere tid og min hud er stadig så fin. Kun ét udbrud over de ca. 2 måneder og var i forbindelsen med PMS, hvor hormoner godt kan slå lidt mere ud. Jeg er virkelig fan og kunne godt finde på at investere i den serie.

Find hele serien her.


Beauté Pacifique

Jeg har perioder, hvor min hud tørrer rigtig meget ud. I de perioder, der bruger jeg “Super 3 Booster – Vitamin A Anti-wrinkle booster”.

Ja, det er noget af et navn, men den er altså ret fantastisk. Prisen er lidt hamper, men effekten har været så god, at den er det værd. Boosteren fungerer sådan, at man skal trappes ind i den. Det gør man, fordi at A-vitamin godt kan virke lidt voldsomt på huden. Så i 14 dage bruger man den hver 2. dag. Når de 14 dage så er gået, så kan man holde en pause og så starte op på den igen.

Den er designet til anti-wrinkle, selvfølgelig, det ligger i navnet. Men den er også lavet til folk med psoriasis eller voldsom akne. Jeg bruger den i de perioder, hvor jeg synes, at min hud slår rigtig meget ud eller hvor den er tør. Man bruger en lille klat til hele ansigtet, så den varer længe.

Jeg bruger den sådan lidt så som så. Nogle bruger den hver aften, nogle tager de 14 dage i ny og næ og andre bruger den, når der er behov for det. Det er en smagssag.

Jeg anbefaler den klart, men man skal helst have en natcreme ved siden af alligevel. Når man anvender Boosteren, så må man ikke tage noget over eller have under den. Det er kun den. Den bruges som natcreme, så den har god tid til at trænge ind i huden.

Den findes også i en Clinical udgave, som er stærkere og til dem, som er hårdere ramt af f.eks akne eller urenheder.

Find hele serien her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s