Lydbøger er mit nye drømmeunivers

mofibo rabatkode

Annonce for
Mofibo

 

Jeg havde ikke rigtig troet det, men jeg er faldet pladask for lydbøger hos Mofibo. Jeg har ikke oplevet mere end 2 stykker indtil videre.

Men selvom at den ene varede lige knapt 11 timer og den anden 16 timer, så flyver tiden bare, når man lytter lidt hver dag.

Den første var, som  tidligere skrevet, “En mand der hedder Ove” og jeg fik kuldegysninger af den. Nu er jeg lige blevet færdig med Louisa Clark i bogen “Stadig Mig” af Jojo Moyes.

Jeg mener det, når jeg siger, at jeg græd, da den var færdig.

Hvorfor dog det?

Fordi den sendte mig ind i et drømmeunivers, som tog sted i New York. Hold da op, der var et sted i mig, som oplevede en længsel, som jeg ikke havde kendt til før “Stadig Mig”.

Jeg havde pludselig lyst til at smide alting og booke en billet med kurs mod New York. Uden at vide, hvad jeg skulle derovre eller om det overhovedet kunne lade sig gøre. Det var bare hele beskrivelsen og at hovedpersonen, Louisa Clark, virkelig fandt sig selv derovre. Det var hele fortællingen om vintagebutikkerne, de store facader og de mange muligheder, som byen bringer med sig.

Når man selv sidder i en yderst overskuelig (og lettere uinspirerende by), så drømte jeg mig væk til noget mere. Noget større.

 

Den bog beskrev så perfekt, hvordan jeg følte det og hvordan man skal tage nogle chancer indimellem. Man ved aldrig, hvordan livet kommer til at ændre sig eller om tingene bliver som man tror. Louisa Clark er jo eksemplet på, at tingene ikke bliver, som man tror eller at man kan bestemme fremtiden.

Ting sker. Oplevelser kommer og muligheder bliver givet til en.

Det handler om at tage imod dem, prøve af og være til stede i nuet.

 

Læs også: Disse læseoplevelser ser jeg frem til henover sommeren

 

Jeg lyttede til den bog med sådan en iver og sådan en kærlighed, som jeg sjældent har oplevet før. Jeg græd, da jeg læste “Mig før Dig” og også, da jeg læste opfølgeren “Mig efter Dig”. De er så menneskelige. Jojo Moyes sætter ord på de helt små ting.

 

Jeg ville næsten ønske, at jeg havde lyttet til de tidligere bøger også. Det giver noget helt andet.

 

 

Hun formår også at sætte sig ind i stemninger og den New Yorker-stemning, tror jeg på. Det føles ægte og det føles realistisk.

 

Ikke, at hun ikke tillader en at drømme, for det gør hun. Det føles også bare som om, at man skal blive bedre til at følge flowet, holde op med at mukke over livet og komme i gang. Men på den der måde, hvor man ikke føler, at man bliver skældt ud eller at livet er en stor motivational quote, der hænger på væggen i køkkenet.

 

Det er, hvad det er.

 

Ingenting varer forevigt, men derfor skal man stadig satse og mærke efter nede i maven, forbi frygten.

 

 

Jeg glæder mig til at dukke ned i flere lydbøger fra Mofibos store bibliotek. Jeg tror måske, at “Kickass” af Jesper Buch er det næste på listen. Den mand inspirerer mig simpelthen så meget. Han er mit store forbillede og idol indenfor business.

Det er gået op for mig over den seneste tid, at jeg virkelig brænder for karrieren. Ikke bare lidt, men som i, at det er hele mit liv, at jeg skal lave noget stort på den front. Så hvorfor ikke lige nyde den fortælling og drømme sig lidt væk igen, igen?

 

Skal du også få skabt dit eget drømmeunivers igennem lydbøger hos Mofibo?

 

Så er du heldig, for du kan få 30 dage gratis* ved at klikke her.

 

*Gælder kun nye kunder

 

One thought on “Lydbøger er mit nye drømmeunivers

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s