Fra 23 til 24 år: Det her er der sket…

24 år! Hold da op!

 

Jeg har allerede lavet indlæg ala disse før. Der var fra 21 til 22 år og fra 22 til 23 år – nu kommer fra 23 til 24 år.

 

Der sket meget på ét år. Der sker meget i mit liv også selvom, at jeg ikke altid selv føler det.

 

1 – Jeg har fået en kæreste

Ja, det her skete i løbet af sidste sommer og til nu. Vi datede allerede, da jeg fyldte 23 år, men det var ikke helt så seriøst som det er nu.

Det har på den ene side været en omvæltning og så alligevel ikke. Det er et forhold med meget frihed og vi giver hinanden meget plads til at lave de ting, som står vores hjerter nært. Det har dog været en omvæltning, fordi jeg ikke rigtig regnede med at komme i et forhold før om lang tid. Der skete bare noget og kærlighed kan man ikke planlægge.

Så jeg er glad og jeg nyder at have en kæreste, som jeg kan dele det gode og knapt så gode med. Vi tager (for det meste) én dag ad gangen også finder vi ud af det hele lidt hen ad vejen. Vi har ikke travlt, fordi hvis vi skal være sammen derudaf, hvorfor så skynde på det?

 

2 – Fra frkmejer.dk til missmejer.com

Der kommer en længere forklaring på det her emne senere, men platformen skiftede, navnet skiftede og designet ligeså.

Det var dejligt at kunne designe en platform med meget frihed til at gøre den personlig. Jeg føler også endelig, at jeg har fundet min niche og et sted, hvor det hele giver god mening i mig selv.

Jeg har ændret mig meget over den seneste tid og det har platformen også. Jeg har kæmpet rigtig meget med gerne at ville udtrykke min æstetiske side og samtidig være ærlig og sårbar, som jeg hele tiden har været. Det har været svært at finde en balance, fordi jeg er så æstetisk anlagt og derfor ønsker en fin feed på Instagram, men stadig gerne vil snakke om de svære ting og at i kan se mig fjolle rundt.

Jeg fandt derfor ud af at min Instagramfeed er min æstetiske platform og legeplads. Mine Instagramstories er lidt en blanding af snak, æstetik, med/uden makeup-Louise. Jeg kan ikke vælge én side af mig selv og så kun fremvise den ene side.

Jeg er et væld af mange forskellige personer. Jeg er ikke uperfekt hele tiden og jeg er heller ikke perfekt hele tiden. Jeg er et spektrum af følelser, interesser og fokuspunkter. Nogle gange det ene – andre gange det andet.

 

3 – min stil har ændret sig fra vintagekjoler til retro vibes.

Det seneste år er der godt nok sket noget på denne her front. Det kommer der nok også et større indlæg omkring, fordi what. a. change.

Jeg har endelig givet mig selv lov til rent faktisk at være og gå i det, som jeg godt kan lide. Jeg havde en lang periode, hvor jeg ikke gik i bukser, fordi jeg aldrig havde været typen til det. Folk så helt chokket ud, da jeg kom gående i mine vintagefit denim jeans. Det er rigtigt nok, at jeg ikke kunne lide bukser, men jeg havde bare ikke fundet de rigtige af slagsen.

I lang tid handlede det også om, at jeg gerne ville have, at alle kunne se, hvor tynd jeg var. Nu handler det ikke så meget om det. Derfor kan jeg netop også tage en løstsiddende kjole på eller en god strik over et par bukser. Det er ikke så vigtigt, at folk kan se min talje. Det var det engang, fordi der var min vægt det eneste fokuspunkt.

Nu har jeg det sjovt med min stil. Jeg går ikke så meget med mine vintagekjoler længere og jeg aner ærlig talt ikke, hvornår de kommer på igen. Jeg har bevæget mig mere ud af det univers og mere ind i et fashion-univers. Jeg kan dog ikke slippe min hang til det mere vintage/retro. Så der vil altid være meget inspiration derfra og derfor er det mere retro vibes, som jeg fokuserer på.

 

4 – det er gået op for mig, hvad jeg virkelig gerne vil.

Ja, det hænger egentlig lidt sammen med punkt 1 og så alligevel ikke. Det er bare over det sidste år gået op for mig, at jeg ikke drømmer om vovse, villa og volvo.

Jeg drømmer om en stærk karriere og jeg drømmer om at lave noget, som gør mig glad og hvor jeg ikke føler, at jeg nøjes.

Derfor har jeg også besluttet mig for at finde en ro i, at jeg ikke drømmer om det traditionelle i at blive gift og få børn. Ingen af de ting taler til mig. Lige nu.

Hvad fremtiden bringer. Det ved jeg ikke. Men jeg ved, at jeg ikke vil bruge energi på at tænke på det. Jeg vil derimod glædes over mine omgivelser, som når dertil i livet og fejre dem. Jeg, derimod, har ikke planer om at blive mor og jeg tror heller ikke, at R planlægger at hive en ring frem lige foreløbig. Og det er okay.

Jeg er kun 24 år, så jeg har ikke travlt som sådan. Jeg har en skøn kæreste, en god familie og en masse ambition.

Lige nu drømmer jeg om min karriere får et større gennembrud og at jeg kan nå dertil, hvor jeg rykker hjemmefra, får min egen lejlighed og kan fylde dagens timer ud med spændende projekter.

 

5 – Jeg har fundet mere ind til mig selv

Ja, altså det er på ingen måde sådan, at jeg føler, at jeg har fundet mig selv helt endnu. Det er en proces og man finder nok heller aldrig helt ud af, hvem man virkelig er. Jeg er trods alt kun lige fyldt 24 år.

Tingene skifter jo og man udvikler sig hele tiden.

En af det ting, som jeg virkelig øver mig på, det er at lytte til mig selv. Jeg prøver at mærke efter, hvornår jeg kan hvad og hvornår jeg skal trække mig tilbage.

Ja, jeg prøver virkelig at få en større indføling, når det kommer til mig og mine behov. Måske lidt egoistisk, men det skal man også huske at være indimellem. Jeg prøver også at være mere ærlig overfor de mennesker, som er i mit liv.

Jeg prøver at fortælle om, hvor jeg er henne og hvad jeg har brug for.

Nogle perioder er bedre end andre. Jeg har perioder med store smil og grin og jeg har perioder, hvor jeg er helt drænet.

Det har været et rigtig godt år, men det har også været et år, hvor jeg har brugt en masse energi på at få mit arbejde op og køre og hvor jeg har skulle finde min rolle i det hele.

Både på SoMe og i min omgangskreds.

 

6 – Jeg har fundet ind til min kreative side

Det her handler lidt om, at jeg har tilladt mig selv at bruge min kreative side og gøre noget mere ud af at vise den frem.

Jeg har konstant været i en konflikt mellem, at jeg gerne ville være så ærlig og autentisk, men samtidig har jeg også den mere “polerede” og meget fashion-inspireret side til mig. Jeg kan ikke vælge mellem gerne at ville lave Insta-stories uden makeup på og have en Insta-feed, der er fyldt med æstetiske fede billeder.

Det kan jeg ikke.

I en lang periode, der prøvede jeg at efterligne andre og se, hvad der fungerede for dem.

Nu prøver jeg bare at lave de ting, som får min energi til at stige. De ting som netop gør, at jeg kan udtrykke mine interesser og mine kreative sider.

Så jeg elsker at bruge inspiration fra modemagasinerne og prøver at lave nogle fantastiske billeder. Det gør jeg både med mine kunder, men også med de andre ting. Det synes jeg faktisk er langt sjovere end altid at lave det samme.

Jeg elsker at tænke i koncepter og være kreativ på en anden måde.

Det handler om at skille sig ud, ikke?

 

 

 

Men ja, det er hvad der er sket fra 23 til de 24 år. Så må vi se, hvad dette året fra 24 år og til de 25 kan bringe med sig. En masse spændende, tror jeg.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s