Anmeldelse: True North Skincare – skræddersyet hudpleje til dig (inkl. app)

Reklame 
True North & Holm & Bertung PR

 

Skin Coach-appen

Skin Coach er en app, som er lavet i forbindelse med True Norths produkter.

Appen går ind og scanner et billede af dig. Så analyseres billedet af appen, hvorefter man får sin personlige anbefaling for hvilke produkter man skal bruge og hvorfor.

Appen fortæller også mere om, hvad man skal undgå og hvordan de forskellige produkter kan hjælpe en på vej. Den viser også det såkaldte “future face”, som er en gisning om, hvordan ens hud kan forbedre sig over tid.

Det skal selvfølgelig tages med et gran salt, men det kan give en god indikator for, hvor man skal begynde henne.

Download den her til Android og Apple.

Min anbefaling af Skin Coach

Jeg har rigtig sensitiv hud og jeg har virkelig længe “bare” renset med en tea tree sæbe. Jeg har igennem nogen tid haft problemer med tør hud, men kunne ikke forstå hvorfor, at det blev ved med at drille.

Jeg brugte Skin Coach-appen, som hurtigt fortalte, at jeg havde brug for:

 • Cleansing Milk
 • Skin Tonic
 • Day Cream (dry)
 • Night Cream

Min anbefaling foreskrev, at jeg skulle undgå A-vitamin. Noget som jeg har brugt i min aftenmaske over nogen tid, så jeg anede ikke, at det kunne skade mere end det gjorde gavn.

Min topprioritet var enten følsomhed eller oliebalance.

Min hud har tendens til at blive hurtig rød og irriteret. Så jeg skulle genoprette min huds naturlige balance på en nænsom måde. Derfor måtte jeg heller ikke rense med sæbe længere, fordi det udtørrer og stresser min hud.

I stedet var det vigtigt at rense huden med Milk 1.1 og bagefter rense efter med Tonic 1.2. De er begge det nænsomme og fugter samtidig med, at de renser.

Jeg har ikke brugt en tonic længe, fordi det virkede unødvendigt, men jeg har fundet ud af, at det faktisk er ret vigtigt. Det tager så meget overskydende snavs, samt resterne fra Milk 1.1 og makeuppen.

Min hud skulle herefter fugtes god igennem med Daycream Dry 2.2 og om natten Night cream 3.1. 

 

 

Jeg har selv tilføjet:

 • Eye Gel
 • Serum
 • Outdoor Fluid (SPF)
 • Sleep Mask

Jeg har tilføjet noget ekstra til min rutine, da jeg synes, at jeg trængte til lidt mere. Jeg bruger serum om aftenen inden natcremen for ekstra fugt. Outdoorfluid kommer derimod på i dagtimerne, under dagcremen for at bestykke med UVA- og UVB-stråler.

Jeg er lige begyndt på øjencremen, da min hud omkring det område har været lidt puffet og lidt mere tørt end det plejer.

Sleep Masken er også ret ny, men den bruger jeg et par gange om ugen, når min hud trænger til lidt ekstra fugt.

 

Metoden bag True North

True North er designet til at lave hudpleje, som passer til alle typer hud. Det smarte er nemlig, at alting bliver designet og skræddersyet til hver enkeltes behov. Appen er første skridt til at finde ud af, hvor man skal begynde henne. Senere kan man tjekke ind løbende for at se fremskridt eller se om hudplejerutinen har ændret sig.

Vi ændrer os hele tiden. Vores hud ændrer sig hele tiden. Vores behov ændrer sig hele tiden.

Det er ikke nødvendigvis den samme kombination eller metode, som kommer til at virke for evigt og altid

Jeg har personligt fundet ud af, at min gamle tea tree rutine er blevet for hård ved huden. Det var den ikke for år tilbage, men nu…. Ja, min huds behov har ændret sig.

 

Grundprincippet hos True North er at lave hudpleje med masser af fugt. De skal være nænsomme og skåne huden. Ikke mindst skal de være beroligende og fylde huden med en masse gode ting.

 

 

Min oplevelse (20/7-19 – i dag)

Jeg kan tydeligt se, at der er sket forandringen siden, at jeg startede med True North.

Jeg har brugt serien i nogle måneder nu og jeg er rigtig glad for det. Det har gjort underværker, at jeg har skiftet sæben ud med rensemælk og tonic. Det skulle jeg have gjort noget tidligere.

Så overall er jeg meget glad og tilfreds. Rigtig glad og tilfreds. Det er en god hudplejeserie og priserne er til at være med på (fra 95 kr til 410 kr)

 

Fordele.
 • Min hud optager mere fugt og er generelt mere fugtet og smidig
 • Min makeup er blevet lettere at påføre og sidder pænere, da mit underlag er bedre fugtet nu.
 • Min hud har færre breakouts af urenheder. De kommer stadig, men det er i mindre grad. Måske fordi jeg får renset den bedre.
 • Jeg har tendens til at rødme meget mindre henover kinderne.
 • Jeg har fået en rigtig fin naturlig glød i huden, som jeg er så glad for.
 • Jeg føler, at min hud generelt er blevet pænere siden, at jeg startede.
 • Serien dufter dejligt og meget mildt.
 • Der er value-for-money. Man bruger ikke ret meget af produkterne ad gangen, så det holder længe.

 

Ulemper.
 • Det har været lidt hårdt for mine vipper. Jeg synes, at det har taget lidt på dem at rense makeup af med vatrondeller og mælk. Måske er det mig, der er for voldsom, men forandringen har påvirket dem lidt.
 • Det kan godt føles som en lidt uoverskuelig rutine nogle gange. Hvis jeg er rigtig træt, så har jeg mest af alt lyst til at rense det hele af med min rensesæbe. Der sker en sjælden gang imellem, men ellers holder jeg rutinen.
 • Tonic’sprayen er meget voldsom, når man trykker ned på den. Man skal godt nok have vatrondellen lige op til, så man ikke spilder de dyrebare dråber på ingenting.
 • Jeg er spændt på, om det kommer til at være svært at få det sidste ud af flaskerne. Der er ikke så meget mulighed for at åbne og komme ind til det. Men lad os nu se.
 • Side-note: så er deres bodylotion desværre ikke tyk nok til min hud. Det tørrer for hurtigt ind, men har man brug for mild til almindelig fugt, så er den bestemt god og lækker i konsistensen.
 • Jeg ville ønske, at de lavede en scrub eller noget i den dur. Ikke så meget et kritikpunkt, mere bare et ønske.

 

 

 

SHOP PRODUKTERNE HER

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s