Gode råd til at få flotte bryn (og en snak om Brow Lift hos Kenny Anker)

Indeholder reklame
Kenny Anker Brow Studio, Gosh og Impression PR

Udgangspunktet for hele guiden er næsten den skønne behandling hos Kenny Anker Brow Studio. Hos KA kan man må et “Signature Brow Lift”, hvor de farver og former dine bryn, så de passer perfekt til dig.

Samtidig med det, så får man mange gode råd med på vejen til, hvordan man kan få flotte bryn og hvordan man skal behandle dem efterfølgende.

Lidt praktisk så foregår behandling enten i KA studio ved Snaregade eller i Magasin. Den koster mellem 525 kr og 600 kr og tager 30-45 minutter. Du kan få opfrisket det for 350 kr hver 4. uge og ellers er det igang med brow-liftet igen.

Jeg kan love for, at jeg var spændt, da jeg gik derind, fordi jeg KÆMPER med mine bryn og har alle dage gjort det. Det er en af de ting, som forvirrer mig mest og jeg er tit usikker på, hvordan jeg gør det rigtigt. Jeg har meget lyse bryn og er lys i huden, men samtidig har jeg en naturlig mørk hårfarve som udgroning.

Jeg fik fortalt, at jeg havde et godt udgangspunkt for at få fyldigere bryn, men det krævede lidt tid og arbejde.

Dlara, min behandler, sørgede for at få plukket, vokset og plukket mine bryn. Jeg var SÅ bange, da hun i anden omgang gik igang med at plukke. Jeg lå og tænkte, hvordan i alverden, kan hun blive ved? Der er der ikke mere bryn at plukke af!

Jeg måtte minde mig selv om, at hun ved, hvad hun laver og at de er eksperterne. Men hold op, hvor var jeg tæt på at løbe ud under behandlingen. Men jeg nåede da lige at tænke “omg, omg, omg, omg, omg bliver jeg pæn, når jeg rejser mig igen?”

Jeg fik farvet mine bryn af to omgange og undervejs gav Dlara gode råd til, hvordan jeg kan style mine bryn.

Jeg følte mig ikke særlig sexet, da jeg skulle kigge ind i håndspejlet i en vinkel, som gav mig en noget fyldigere hage og et virkelig akavet ansigt. Men hey, hvad gør man ikke for skønheden?
Men ved i hvad?

Jeg fik de flotteste bryn, som jeg nogensinde har haft og jeg havde MASSER af bryn tilbage. Er du vanvittig, hvor gør det meget bare at de bliver farvet. Holy moly, men hvor var det nogle pæne bryn, som jeg gik ud af Magasin med.

 

Så tak for det!

 

Dlara guidede mig til:

 1. Brug serum – Men ikke over det hele 

  Jeg skulle kun bruge serum, der hvor der mangler hår.

  Man behøver ikke at gøre det, der hvor er der masser af hår. På den måde sparer man på sin serum og så får man lappet hullerne. De anbefaler i den grad at bruge M2 Beauté-serum.

  Personligt er jeg selv gået i gang med serum til vipper og bryn fra Gosh. Så nu må vi se.

 2. Giv dem tid til at vokse frit (engang imellem) 

  Dlara havde selv fantastiske bryn (I wish they were mine!!), men hun bruger teknikken af at lade dem vokse frit og lade pincetten ligge i noget tid. Det giver dem plads til at gro, som de gerne vil og så får de lidt ro.

  Det kan være et par måneder og så kan man få sig et Brow Lift, hvor man virkelig får shapet dem til.

 3. Brug tid på at finde de rette produkter 

  Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilke produkter man skal bruge.

  Men her hjælper de også hos KA Brow Studio. Jeg fik fortalt, at jeg kan bruge deres clear gel fra Kenny Anker Brows til at redde dem i den rigtige retning. Det kan være en god måde at manipulere hårene til at fylde, der hvor de skal fylde.

  Og ellers måtte jeg gerne fylde dem ud med en blyant eller brow-pen. Tættest på øjenkrogen skulle jeg være forsigtig med farven og så måtte jeg godt fylde lidt mere på ud med enden.

  Det handler egentlig mest om at fylde ud, blende ind, fylde ud og blende ind. Det skal se naturligt ud, men man får alligevel lige taget de mellemrum, som nu måtte være.

  Her er et billede af før og efter:

Du kan booke din egen behandling her.

Pssst…. De laver også Lash Lift og grooming.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s