5. dec – Mine juleønsker (inkl. links)

Jeg tror altså, at min no. 1 ønske er at få et job. Det ville gøre mig rigtig glad og give noget ro i forhold til den mere økonomiske del af alting.

Nå, men det praktiske til side, så har jeg samlet mine ønske fra min Ønskesky.

Jeg er stadig meget upraktisk. Der ligger også nogle boligting på min Ønskesky, men ellers er det ret upraktisk i form af tøj, sko og tasker.

 

Jeg kan sige, at jeg er har fundet en kærlighed til ZARA. Jeg har arbejdet der i London og jeg holdt kun en uge, fordi der er godt nok hårdt bag kulissen. Lad mig bare sige det sådan, at der er en grund til at ZARA medarbejdere er så sure som de er.

Men jeg er kommet mig over det. Det tog kun 5-6 år at komme over på den anden side af bitterheden. De har altså nogle ret fede ting og især sko!!!

Jeg må indrømme, at der også er landet noget fra ROTATE Birger Christensen. Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret vild med deres stil. Det er totalt over the top og alt for meget og for kort, men det er også virkelig gorgeous!

Serving me a GORGEOUS modern 80’s moment!! Det er sådan jeg har det, hver gang, at jeg ser noget, som de har kreeret.

Der er lidt smykker fra H&M. Jeg må erkende, at jeg nok ikke nødvendigvis er til de dyre smykker. Jeg kan egentlig bare godt lide at have forskellige at vælge imellem og derfor går jeg ofte efter de lidt billigere af slagsen.

Sidst men ikke mindst er der en Gucci Dionysos taske fra deres Cruise-kollektion sidste år. Den fanger mig virkelig og grunden til, at de har valgt at bruge ordet “Guccy” er, at det A) er den middelalderlige måde at skrive Gucci på B) er shade til alle de falske Gucci tasker, som bliver produceret og solgt rundt omkring.

Jeg er godt klar over, at der ikke kommer til at ligge en taske til 20.000 (eller 12.500 hos Preloved CPH), men jeg sparer op til den. Det vil være den første designertaske som jeg har.

Altså lige udover min Love Moschino,  Decadent, Ted Baker, Kurt Geiger og Marc Jacobs clutch.

Så nok mere den første designertaske i den størrelse og det prisleje.

Så lad os se, hvad det hele ender med!

 

ZARA Fletsko // H&M Shopper // H&M Lange øreringe // ZARA Fjersko // ROTATE Ternet Jakke // ZARA Pink sko // H&M Conscious Exclusive Øreringe // Crystal & Moon Sæt  // ROTATE Blomstret Jakke  // Gucci – “Guccy” Sega Print Dionysos Taske

 

 


Hvad ønsker du dig i gave?

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s