6. Dec – julemeditation og overflod

 

Jeg beklager at dette indlæg kommer en dag for sent, men jeg mine planer for d. 6 december endte lige pludselig helt anderledes end hvad planen havde været.

Jeg skulle have mødt R i Kbh ved 14-tiden, så skulle vi se på en særlig item til mig og bagefter ville vi gå i Tivoli. Og når han tog hjem tog jeg ud og lavede Gingerbread Houses, som er blevet en tradition.

R vågnede op med rigtig ondt i lænden og blev hjemme fra både arbejde og vores aftale – hvilket er forståeligt nok. Jeg havde købt orange billet og endte med at have en del timer i KBH.

Jeg fik købt noget helt særligt, som jeg glæder mig til at vise jer alle sammen meget snart!

 

Nå, men der skete hvertfald mange anderledes planer og min ide om at skrive et indlæg på Hovedbiblioteket røg sig lidt en tur. Så nu får i bare to indlæg på én dag.

 

Men ja, julemeditation og overflod?

Jeg var til meditationsaften i torsdags og det var noget af en omgang. Vi var mange flere deltagere end normalt og det var måske lige lidt voldsomt for min smag. Selve meditationen foregår stille og roligt. Vi bliver guidet igennem en meditation med blid musik i baggrunden og så har vi egentlig bare sat os god til rette.

Det handler mest af alt om at lytte og at mærke efter de ting, som sker i kroppen.

Der skete mange ting i min krop.

Jeg synes at selve meditationen var meget intens hele vejen igennem. Jeg gik dybere end jeg plejer og det skræmte mig nok lidt. Jeg fik derfor en stor følelse af angst, som jeg skulle deale med.

Det var underligt, fordi normalt når jeg oplever angst, så prøver jeg at distrahere mig selv, men her var jeg lidt tvunget til bare at mærke det. Det var på den ene side en god øvelse for mig, fordi jeg døde jo ikke, selvom alt galoperede på mig. Men på den anden side var det også virkelig voldsomt og ikke specielt rart.

Vi plejer hver især at fortælle om vores oplevelse, når vi har mediteret. Jeg plejer at kunne fortælle med store armbevægelser og alt det, som jeg så. Denne gang var jeg helt mut og virkelig påvirket af den intense oplevelse.

En del af meditationen handlede om 2020 og de ting, som kommer til at ske og det som skal afsluttes i december. Det hele var bare virkelig meget og jeg blev nok lidt overrasket over, hvor meget godt mit 2020 umiddelbart kommer til at bringe med sig.

Det var også en følelse af, at jeg virkelig har måtte konfrontere mange ting på de sidste og det har været en intens december og 2019 på nogle punkter.

 

Men det var ikke fordi jeg oplevede min meditation dårligt, men nogle gange kommer der nogle følelser og fornemmelser op i kroppen, som ikke er rare. Det er en del af healing og det er en del af at arbejde med sig selv.

 

Da alle havde snakket hver især skulle vi trække kort. Vi skulle trække to kort fra to forskellige typer af kort. I begge bunker træk jeg kortet “Abundance” og “Infinite Abundance”. Det betyder overflod.

Overflod er mange forskellige ting. Det kan være penge, gaver, kærlighed, oplevelser, god energi og generelt at leve et liv, hvor der ikke mangler noget.

Det må betyde at jeg virkelig får nogle gode gaver og at jeg, vigtigst af alt, lære at tage imod det!! Virkelig vigtigt.

Hvis der er noget, som jeg er dårlig til, så er det at tage imod ting. Jeg føler sjældent, at jeg fortjener det og jeg føler mig ofte skyldig.

Jeg har haft svært ved det, fordi jeg måske heller ikke altid kan se, hvorfor nogen måske ville give mig en gave eller hvorfor at jeg skulle være så heldig.

Det har været og er en proces, som jeg stadig lærer af og jeg er tit bange for, om der er “nok”. Er der nok kærlighed til mig – også når jeg er urimelig? Er der nok penge til en regnvejrsdag? Er der nok overskud til at gøre det ene og det andet?

Men nu skal der være nok af det hele. Jeg tager gladligt imod en masse overflod på alle planer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s