8. dec – Inspiration til juleoutfits inkl. styling, re-styling og tips!

 

Det her julekalender noget var en lidt større mundfuld end jeg lige havde regnet med, men her er der nogle forskellige outfits klar til julens mange forskellige fester.

Jeg har udvalgt blandt ASOS Design og H&M. Det er to brands, som jeg selv bruger rigtig meget og hvor priserne er til at have med at gøre. Priserne i mine udvalg går fra 200 kr til 1400 kr. Det eneste til 1400 kroner er den smukke Peacock-palliet kjole. Jeg måtte have den med.

 

Re-style & Re-use

Nogle af kjolerne er upraktiske og mere til festbrug, men heldigvis kan man jo style dem forskelligt fra gang til gang. På den måde får man mere ud af sin kjole.

At re-style en kjole er mere end bare at tage et par nye sko på til. Det handler om at gå fra ét look til et andet look. Så den ene gang har man serveret et Bond Babe look og den anden gang vil man gerne vise en mere Blair Waldorf-vibe.

Lad os tage den sorte kjole i midten med pufærmerne. 

  1. Look –  kan være Blair Waldorf med strømpebukser med print på. Det kan være en høj hæl med en strop foran og så kan det være en hårbøjle med lidt pynt på. Looket fylder, så derfor kan man godt gå med en neutral makeup og enten en sleek knold i nakken eller bløde krøller.
  2. Look – Vil man gerne tænke mere ud af boksen kan man eventuelt finde et bælte med lidt bling på. Det kan være store øreringe og en messy bun på toppen af hovedet. Makeuppen kan være neutrale øjne, godt lag mascara og knaldrøde læber. (Se mine favoritter her)

 

Den sorte kjole med handskerne kan jo også sagtens undvære handsker. I stylingen kan også man gå all in på den Ariana Grande-vibe som allerede er der.
Det er vigtigt styling handler om hvordan alting ender som helhed. Hvordan passer øreringenes farve med skoene? Hvordan kan man få en voldsom kjole til at gå i harmoni – man slapper lidt af med håret.

For mig handler det at skabe looks meget om inspirationen bag, min vibe i momentet og hvad jeg skal til.

Nu har jeg ikke de store problemer med at fylde meget i et rum – sådan rent tøjmæssigt. Jeg vil langt hellere møde op og være AAALT for meget end for lidt. Det er ikke alle der har det sådan, men man kan sagtens tillade sig at tage lidt mere opmærksom til jul (og alle andre tidspunkter)

Det allervigtigste handler om at FØLE SIG GODT TILPAS. Jeg kan ikke stresse det nok, men man skal virkelig have sin mavefornemmelse med. Så pjat med at kjolen IGEN er sort i år, hvis det føles rart nede i maven og som en godt match, så gør det.

Man skal heller ikke være bange for at prøve noget nyt, men ingen grund til at hive noget så nyt og anderledes med hjem, at det alligevel hænger på en bøjle og ikke bliver brugt.

 

 

Hverdags re-use

Nogle af kjolerne ville sagtens kunne bruges til hverdag. Den pink slip kjole, den perlebroderede, den lange blomstrede kan alle godt holde til 1) at have en t-shirt under som en 90s babe ville gøre det. 2) at have en læderjakke eller oversized blazer ud over.

De kan styles op og ned med smykker og skovalg – sneakers, lange støvler, flade sko, høje hæle, sandaler whatever.

Man kan også vælge at style det op ved at køre tone-i-tone. Pink kjole, pink jakke og lyserøde sko?

Det er noget med bare at prøve sig ad og det værste der kan ske er, at man ikke synes, at det ser fedt ud i spejlet og så tager man det bare af og prøver igen. Det skal være sjovt og man skal have det sjovt!

 

 

 

H&M – Pink Slip kjole // ASOS Design – One Shoulder kjole (hvid) // H&M – One Shoulder kjole (rød) // H&M – Perlekjole // H&M – Pufærme kjole // ASOS Design – Peacock kjole// H&M – Bandeau buksedragt // H&M – One Shoulder kjole (sort) // ASOS Design – Kjole med handsker // ASOS Design – Blomstret kjole // ASOS Design – Palliet kjole 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s