9. dec – Mine favoritter – Highlighter & Blushes

Reklame

Indeholder produkter modtaget i gave. Markeret med *

 

Jeg ville egentlig gerne have lavet noget af det her som vlogs, men det mentale overskud lige netop disse dage er lidt lavt, fordi mit fokus er mange andre steder.

Mit fokus på bloggen er blevet liiidt mindre og det var lidt ambitiøst af mig at lave en julekalender, men det er nu også en meget sjov udfordring.

 

Dette indlæg omhandler mine favoritter af blushes og highligters. Mine favoritter af den røde læbestift ligger her, hvis man skulle være interesseret.

Og ellers kan du altid læse 1. dec // 2. dec // 3. dec // 4. dec // 5. dec // 6. dec // 7. dec // 8. dec

 

 

Nå, men highlighters. Jeg bruger dem faktisk ikke så meget, fordi jeg meget hurtig kommer til at se svedig ud. Jeg har tendens til at skinne i forvejen, så det er virkelig minimalt, hvad jeg bruger.

Min absolut favorit til den dag er nedestående Essence – 3d Dewy Stick. Den fåes umiddelbart ikke længere, men oh my, den var perfekt.

 

 

HIGHLIGTHERS

 

ESSENCE – 3D DEWY STICK*

Ja, jeg forsætter lige her. Den var perfekt, fordi det var en transparent stick, som gav det der lidt “svedige”, glowy look uden at der var nogen form for glimmer i. Det var virkelig naturligt shine. Det kan sammenlignes lidt med at duppe lidt vaseline på kinderne.

Den var virkelig god og jeg brugte hver en dråbe! Jeg ville ønske, at jeg kunne finde den og købe et helt lager.

1

 

THE BODY SHOP – ILLUMINATOR HIGHLIGHT*

Jeg har næsten lige fået fingrene i den og jeg må indrømme, at lige da jeg så den, der var jeg skeptisk. Jeg syntes, at den var lige voldsom nok.

Men da jeg fik den vist på håndryggen. Den er en blanding af sølv og guld. Den er virkelig cute, når den kommer på! Jeg bruger den også som øjenskygge og der fungerer den også virkelig godt.

Det er mere en highlighter end Dewy sticken, men den kan også noget og den kan klart anbefales!

 

2

ESSENCE – DRAGON LOVE LIQUID HIGHLIGHTER*

Jeg var SKEPTISK, da jeg først fik den. Især i den sølv farve med glimmer i. Men den er virkelig smuk på. Jeg brugte den sidste år til mit nytårslook. Den har en kold, lidt blålig, undertone, som passede perfekt til mit lyseblå, satin sæt.

Det er en highlighter der vil frem i verdenen, men den er let at påføre og tørrer ikke huden ud.

3

THE BALM – MARY-LOU MANIZER

Det her var en af de første highlighters, som jeg købte. Den er rigtig fin og sådan lidt guld-agtig.

Den lægger sig rigtig fint på huden og har et godt shine. Jeg har brugt den op siden da og ville klart investere i den igen. Jeg er vild med farven og så er The Balms indpakning bare rigtig sød.

4

 

 

BLUSHES

 

GOSH – I’M BLUSHIN’, 002 AMOUR*

Endnu en ting, som jeg lige har fået ind ad døren, men jeg er glad! Den er så fin og lyserød. Den giver de fineste rosy cheeks på sådan en naturlig måde.

Den er lettere mat, men uden at den ligger tungt på kinderne. Den kan virkelig anbefales og er en af de der universal farver, som ser fin ud på alle hudtyper!

1

MAC – MINERALIZE BLUSH, DAINTY

Jeg købte den på en tur til Barcelona. Det var en af de der gange, hvor jeg spurgte efter hjælp, fik lagt denne her på og vupti så havde jeg købt den.

Det var ikke den mest gennemtænkte beslutning og måske også lidt, fordi jeg gerne ville have noget MAC med hjem. Men jeg har været glad for den.

Den er “baked”, så der er indbygget highlighter i den. Den er lyserød/peachy med lidt guld i og den er bare flot. Jeg bruger den meget om sommeren, hvor jeg har fået lidt farve.

2

NYX COSMETICS – BAKED BLUSH, FOREPLAY

Det her var en af de her ting, som jeg købte, da NYX kom til Danmark. Jeg havde læst et sted at peachy farver passer til ALLE. Så derfor ville jeg også gerne have en.

Jeg bruger den også mest om sommeren, hvor jeg har lidt mere kulør, men den er fint orange/peachy og så er den også baked, så den indeholder lidt shimmer og shine.

3

ESSENCE – CRYSTAL POWER PALETTE*

Jeg har også fået denne her ind ad døren for nylig og jeg var også skeptisk omkring de blushes. De er SÅ mørke. Men jeg er blevet glad for at bruge “inner happiness”. Den har en mørk lilla-ish farve, men den ser virkelig flot ud. Når man så matcher den med en læbestift i samme dur, så bliver det næsten ikke bedre!

4

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s