10. dec – Juleserier og film at varme sig på.

photo of cup near flat screen television
Photo by John-Mark Smith on Pexels.com

Film

Love Actually, Netflix

 • Plottet tror jeg aldrig helt, at jeg har forstået, men det handler om en masse kærlighed på kryds og tværs. Nogle elsker hinanden, nogle skal finde kærligheden og så er det jul samtidig.

  Det er en film, som man ikke skal analysere alt for meget. Det er en klassiker og den er fyldt med kendte skuespillere. Den er sådan set hyggelig nok. Den er mest på listen for andres skyld. Jeg kan ikke sige, at jeg er kæmpe fan.

Julefrokosten, TV2 Play

 • Jeg har set den stort set hvert år. Den er på niveau med Blå Mænd. Den er ikke viiiildt god, men den er nu meget hyggelig og kan alligevel et eller andet.

  Personligt er jeg hende, som slår hovedet ind i lampen, i det hun prøver at være sexet.

Julekalenderen, Netflix

 • Denne her er sød! Det handler om en ung kvinde, som får en julekalender og hver dag får hun en lille træfigur og hver dag sker der noget, som har med figuren at gøre.

  Den er også fyldt med kærlighed, julestemning og et meget sød plot, som er til at have med at gøre. Spoiler Alert – alt ender godt!

Prinsessen og  Dobbeltgængeren, Netflix

 • Hvis man gerne vil se Vanessa Hudgens spille to roller, så skal man se denne her. Hun spiller selvfølgelig en prinsesse og en dobbeltgænger. Prinsessen vil gerne prøve at leve et civilt liv og ender med at tage over.

  Og så sker der en helt masse ting frem og tilbage. Den er sød, den er naiv og den er julet.

photo of christmas balls
Photo by Hert Niks on Pexels.com

 

Serier:

Matador, DR og DRTV

 • Vi kender den alle og de fleste har set den. Dem der ikke har, bør gøre det.

  Det er en sød historie. Den er ikke så julet, men den har 24 afsnit, så man kan tage et hver dag. Man falder for den lille by Korsbæk og man bliver også træt af nogle af beboerne.
  Ja, se den eller gense den!

Hjem til Jul, Netflix

 • Jeg er lige begyndt på den. Da jeg startede den, så syntes jeg ikke at de engelske stemmer passede med deres munde – og pludselig var Ghita Nørby med, WHAT! Men den er norsk og Netflix syntes åbenbart at engelsk tale virkede bedre. Det gør det ikke. Norsk sprog, danske undertekster.

  Men den handler om en kvinde, som er single og i 30’erne. Hun er træt af at familien hele tiden er efter hende, så hun har løjet om, at hun har en kæreste med til jul. Så nu har hun 24 dage til at finde en og der er mange sjove typer med.

  Scenen til speeddating er guld værd! Virkelig – go see it!!

Jul i Valhal 

 • Denne her skulle lige med, fordi det er min yndlingsjulekalender. Jeg elsker Jul i Valhal. Den er sød, sjov og så er sangene helt vidunderlige. Det album hører vi hvert år og vi kan alle sangene.

  Ja, altså vores Loke er lidt en anden type end Tom Hiddlestons udgave i Avengers, men hey, vi kan ikke få det hele! Til gengæld kan man falde i svime over den søde Balder med krøllerne, ak ja! Han var virkelig mit crush, da serien kørte over skærmen den første gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s