18. dec – De gode nyheder der indebar champagne.

Ja, jeg ved godt, at jeg konstant er bagud på denne her kalender, men det har krævet mere af mig end jeg lige regnede med. Og så må jeg indrømme, at jeg fik ideen for sent i forhold til planlægningen af den.

Så det ved jeg til en anden gang.

 

Men altså.

En af grundene til at det har været svært at følge med, er fordi jeg har haft mange andre ting i hovedet. Jeg kommer også til at meddele allerede nu, at bloggen kommer til at fylde mindre i fremtiden.

Det er nemlig slut med at søge job alle vegne og gå amok over rekrutteringssystemer.

 

JEG HAR NEMLIG FÅET ET JOB!

PÅ ESTÈE LAUDER.

 

Jeg har fået en “Brand Office Trainee” stilling, som betyder at jeg starter i lære som praktikelev hos Estée Lauder Cosmetics. Jeg kommer til at være i stillingen de næste to år. Ca. 11 uger er skole sammenlagt, samt at jeg har et fem ugers grundforløb her i starten, men ellers skal jeg bare knokle derudaf på hovedkontoret.

Forløbet med jobsamtalen har virkelig været hård og lang, fordi jeg har været så spændt og nervøs. Det bestod af to samtaler, et par tests og nu sidder vi med kontrakten (som er underskrevet), samt tilmelding til grundforløb og en uddannelsesplan, som skal laves.

Jeg kommer til at arbejde hos forskellige Estée Lauder brands igennem de to år. Først MAC (hvor der også er FASHION WEEK!!!), så Tom Ford Beauty & Jo Malone London, til sidst Glamglow & Smashbox.

Jeg glæder mig helt vildt og det var en lettelse uden lige, da jeg fik opkaldet i går. Jeg sad i toget, men jeg blev nødt til at tage telefonen og få svar på det. Jeg har været så meget i tvivl, fordi jeg ikke kunne finde ud af, hvad det ville ende ud i.

Jeg kommer til at være den første elev, som Estée Lauder har. Altså sammen med en anden som bliver Online Office Trainee. Så vi kommer til at starte sammen og have hinanden i de næste to år.

 

Jeg ved, at det bliver hårdt. Det bliver især hårdt det første stykke tid, hvor jeg nok kommer til at køre online grundforløb og fuldtidsjob ved siden af hinanden. Jeg er lidt nervøs, men mere sådan en form for spændings-nervøsitet.

Jeg har så længe bare kunne styre min egen tid og nu kommer der for alvor run på. Jeg glæder mig til at komme igang og være en del af marketing-teamet. Generelt bare være en del af et team.

Jeg glæder mig også til at lære nyt, men jeg må indrømme at grundforløbet skræmmer mig lidt med virksomhedsøkonomi og og IT. Men jeg håber at jeg kommer igennem det. Der vil være en lærer tilknyttet og så handler meget jo om at “lege” iværksætter og forstå hvordan firmaer er bygget op. Det er jo god viden at have med sig uanset hvad.

 

Som det ser ud nu, så starter jeg 6. januar 2020.

Så mit liv kommer til at ændre sig markant i starten af 2020 og der kommer virkelig gang i den.

Jeg glæder mig. Jeg er nervøs. Jeg er spændt. Jeg er glad og så håber jeg bare på, at jeg kan leve op til det hele og være en god medarbejder for Estée Lauder.

Mest af alt, så er jeg taknemmelig for chancen!

2 thoughts on “18. dec – De gode nyheder der indebar champagne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s