19. dec – A gorg Gucci gift…

Jeg har allerede delt den på min ønskeseddel lige her.

Men ja, jeg har givet mig selv den luksus at få en Gucci taske. Det er min første sådan store investering. Jeg fandt den hos Preloved Copenhagen på Østerbro. Hun havde lagt flere billeder op af den og jeg tænkte, at den først var fjollet. Nu mere jeg så på den, jo mere vild blev jeg med den.

Gucci eller Guccy?

Hvorfor står der Guccy på den og er den ægte så?

Ja, den er ægte! Den er en del af Gucci Cruise Collection SS18. De havde et helt tema med at skrive GUCCY.

Why?

  1. Det er den middelalderlige måde at stave det på. Så det betyder det samme.
  2. Det er direkte shade til alle de fake Gucci-tasker som bliver produceret. Så selv om det står “forkert” skrevet her, så er den mere ægte end de der Gucci’er der prøver at være noget, som de ikke er.

 

Så vidt jeg kan se, så kan den ikke fås ret mange steder længere. Den er ikke på Guccis egen hjemmeside mere og jeg har kigget meget secondhand. Jeg har kun fundet en enkelt en i sort og en i rød.

 

Jeg har længe gerne ville eje noget designer, men jeg har aldrig rigtig vidst, hvad det skulle være. Fordi når man bruger så mange penge på noget, så skal det virkelig også været noget, som man elsker og som fortæller noget.

Denne her taske er meget unik og det er bestemt ikke alle, som kan lide den. Den er speciel på grund af skriften foran, men også på grund af guldet. Den er lidt over the top og knapt så klassisk.

Det er nok også de færreste som genkender denne udgave, når de tænker Guccy Dionysos tasker. Men jeg tror faktisk, at det var derfor at jeg blev forelsket. Den er nemlig helt anderledes og den er speciel.

Jeg kan godt lide tanken om, at jeg ikke ankommer til Fashion Week sammen med 1000 andre, som også har denne her Gucci. Det føles ret dejligt.

Jeg kan også godt lide lige netop denne her, fordi den legemliggør alt det, som jeg har været igennem i 2019, når det kommer til stiltransformation. Jeg har ændret mig meget. Jeg er stadig over the top. Jeg er stadig vild med det anderledes, men jeg er også blevet mere vild med det rockede, rå look. Denne her siger det hele. Den er mig, som en taske og det var derfor, at jeg faldt for denne her.

Hvorfor har du brugt så mange penge på en taske???

Ja, den står til lige knapt 21.000 kr fra ny. Jeg har dog været så heldig at finde den til 12.500 kr. Den er måske kun blevet brugt en eller to gange. Der medfulgte original æske, kvittering, tag, dustbag og autencitetskort. Alt var med og den var købt i november 2018.

Så knapt et år gammel.

Jeg købte den som sagt hos Kiki fra Preloved Copenhagen (Classensgade, Østerbro). Og hun fortjener virkelig reklamen her i indlægget. Jeg blev virkelig mødt af en, som går op i det, hun laver og som gennemgik alt på tasken med mig.

Vi gennemgik pletterne i foret og vi snakkede om pris, vedligeholdelse og meget andet. Det var virkelig en rar oplevelse. Da jeg købte den, der lagde Kiki den også den i dustbag, så i æske og bandt det originale Gucci-bånd rundt om. Det føltes som en rar oplevelse.
Selv da jeg uheldigvis spottede en endnu større plet i foret, eller R spottede den. Han har en evne uden lige til det der. Men der var en stor skjold fra tidligere ejer, som ingen af os havde set.

Sælger ville selvfølgelig ikke gå ned i pris, nu hvor tasken var købt og betalt. Men Kiki sørgede for at give mig kompensation (gavekort på 500 kr). Det var så sødt af hende, fordi hun kunne også bare have sagt “bare ærgerligt, Sonnyboy”.

 

Men ja, jeg har brugt 12.500 på en taske (eller jeg lagde 4000 og R lånte mig resten – han får dem alle tilbage!!). Jeg tror for R, at det handlede om at være med til at hjælpe mig mod noget, som jeg går op i.

Nogle forstår, man investerer i designertasker. Andre gør ikke. Og det er okay med mig. Men for mig er det et stykke kunst. Et stykke modehistorie og et lille stykke af luksus. Det er for mig meget mere end en taske, men virkelig noget, som jeg brænder for og elsker. Det her er min passion, min ild og det som jeg brænder for helt ud i cellerne. Jeg lover, at jeg taler sandt, når jeg siger, at tasken sov i min seng første dag. Den sov i sin æske og jeg lå ved siden af.

Jeg drømmer ikke om at eje de nyeste gadgets eller eje en smart bil. Jeg drømmer om smukke tasker og sko, fordi det er der mit fokus er. Det er der, hvor jeg kan blive helt ør i hovedet af spænding og kærlighed.

Så velkommen til Gucci Dionysos Sega Print! I love you!

79477995_787448511724942_3293808782919860224_n

79742486_488601844988233_2486318243661217792_n

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s