Christmas time & glamourous hygge…

Reklame
Hunkemöller

Juletiden er snart over os og det betyder for alvor, glamour, hygge og gaver. Men hvordan skal man dog rende rundt i timerne op til juleaften?

I det smukkeste og lækreste nattøj fra Hunkemöller – simple as that. Et veloursæt i en fin farve er en perfekt måde at rende rundt med ansigtsmaske på, mens man får klaret de sidste småting og inden at outfittet kommer på. Og vil man gerne være ekstra dramatisk, så kan man vælge at tage den smukkeste kimono på, der er gulvlang, gennemsigtig og med lotusprint på. Det bliver ikke meget smukkere og mere overdådigt. Der mangler bare lidt fjer, så havde den været helt perfekt!

Personligt bruger jeg selv meget af juleaftens dag på at rende rundt i nattøj og i år vil jeg uden tvivl vælge dette sæt, mens håret tørrer i curlere – sådan lidt old hollywood style. Og desuden så elsker jeg en god kimono i forvejen, så det er ikke så underligt, at jeg også blev forelsket i denne her. Jeg elsker at den er gulvlang. Det er dramatisk på den helt rigtige måde!

Og desuden så findes der ikke meget bedre end at se fin ud, mens man gør sig klar til en aften i hyggens tegn. Juleaftensdag er dagen, hvor jeg plejer at tutte rundt, mens min far står i køkkenet og sørger for både and, brune kartofler og verdens bedste sovs. Og selvom at jeg er flyttet hjemmefra i år, så kommer jeg hjem til familien d. 23. og så er jeg massere af tid til at sove længe, for så at vågne op i velour nattøj og smide en lang kåbe på, mens jeg hygger med Fie-hunden og dyner. Jeg glæder mig utrolig meget til alt det og mere til.

Generelt glæder jeg mig bare til at holde lidt fra arbejdet og bare komme helt ned i gear. Det bliver vidunderligt!

Køb Kimonoen her
Køb Velour camien her – fås også i sort, grå, pink, mørkerød, rød, grøn
Køb Velour shorts her – fås også i sort, grå, pink, mørkerød, rød, grøn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s