Christmas time & glamourous hygge…

Reklame
Hunkemöller

Juletiden er snart over os og det betyder for alvor, glamour, hygge og gaver. Men hvordan skal man dog rende rundt i timerne op til juleaften?

I det smukkeste og lækreste nattøj fra Hunkemöller – simple as that. Et veloursæt i en fin farve er en perfekt måde at rende rundt med ansigtsmaske på, mens man får klaret de sidste småting og inden at outfittet kommer på. Og vil man gerne være ekstra dramatisk, så kan man vælge at tage den smukkeste kimono på, der er gulvlang, gennemsigtig og med lotusprint på. Det bliver ikke meget smukkere og mere overdådigt. Der mangler bare lidt fjer, så havde den været helt perfekt!

Personligt bruger jeg selv meget af juleaftens dag på at rende rundt i nattøj og i år vil jeg uden tvivl vælge dette sæt, mens håret tørrer i curlere – sådan lidt old hollywood style. Og desuden så elsker jeg en god kimono i forvejen, så det er ikke så underligt, at jeg også blev forelsket i denne her. Jeg elsker at den er gulvlang. Det er dramatisk på den helt rigtige måde!

Og desuden så findes der ikke meget bedre end at se fin ud, mens man gør sig klar til en aften i hyggens tegn. Juleaftensdag er dagen, hvor jeg plejer at tutte rundt, mens min far står i køkkenet og sørger for både and, brune kartofler og verdens bedste sovs. Og selvom at jeg er flyttet hjemmefra i år, så kommer jeg hjem til familien d. 23. og så er jeg massere af tid til at sove længe, for så at vågne op i velour nattøj og smide en lang kåbe på, mens jeg hygger med Fie-hunden og dyner. Jeg glæder mig utrolig meget til alt det og mere til.

Generelt glæder jeg mig bare til at holde lidt fra arbejdet og bare komme helt ned i gear. Det bliver vidunderligt!

Køb Kimonoen her
Køb Velour camien her – fås også i sort, grå, pink, mørkerød, rød, grøn
Køb Velour shorts her – fås også i sort, grå, pink, mørkerød, rød, grøn

Working from home & lounge wear

Reklame 
HUNKEMÖLLER

 

Jeg har godt nok fundet det svært at finde en rytme i denne her working from home-periode. Eller… Jeg har fundet en rytme, så det hele hænger sammen nu. Jeg er endda også begyndt at stå op og gøre mig klar om morgenen.

Men jeg skal da være den første til at indrømme, at de første mange uger stod på morgenkåbe og ingen makeup. Det var simpelthen så svært for mig at få motivationen til at gøre noget ud af mig selv. Jeg sad jo bare derhjemme?

De første mange møder var også uden kamera, så hvorfor overhovedet gøre noget? Det var da lettere at sidde en en lækker morgenkåbe og en rodet knold på hovedet end at gøre mere ved det. Jeg må også indrømme, at jeg nærmest rullede ud af sengen, tog computeren og loggede ind til morgenmødet.

Alting endte ligesom i et stort vivar, hvor alt bare flød sammen. Jeg synes også, at det var svært at lukke computeren klokken 16.30 og så var det bare det. Altså der var jo ikke længere den der glæde ved at komme ind ad døren og skifte fra de ubehagelige jeans og høje sko og så over til hyggetøjet. Jeg har ellers altid haft en god rytme til også at gøre mig klar, når jeg er hjemme, men sådan skulle det ikke være denne gang.

Jeg har dog med tiden fundet en rytme, som fungerer for mig. Jeg er begyndt at tage tøj på og gøre mig klar. Måske fordi der kom flere møder, hvor de helt uventet blev opfordret til at vi kunne se hinanden. Det første møde, der råbte alle i kor “neeeeej”, da vi blev spurgt, om vi ville have video på. Men nu, er det enten på i forvejen eller også, så kommer det. Man trænger efterhånden til at se nogle andre mennesker og at få noget kontakt.

Det føltes også helt vildt, da jeg havde én dag på det fysiske kontor. Jeg var helt ude af den, fordi det var så længe siden, at jeg havde transporteret mig fra hjemmet og til Vallensbæk. Det var rart at se de få andre igen, men det var også en omvæltning. Det bliver “svært” at skulle tilbage igen, fordi det hele er så nyt. Jeg har jo næsten være mere vant til hjemmekontoret end til det rigtige kontorliv. Jeg har tidligere siddet med bloggen hjemmefra og nu har jeg haft over 2 måneder hjemme vs. de tre uger på kontoret.

Men ja, lad mig bare sige, at det er begyndt at blive rigtig dejligt at kunne skelne mere mellem arbejde og privatliv. Tøjet og makeuppen gør en forskel. Det er rart at stå op, hoppe i tøjet og så senere tage makeuppen af, tage morgenkåben på og bare slå fødderne op.

Så det kan klart anbefales at få sig en god morgenkåbe eller hyggetøj, som føles ekstra hyggeligt i disse tider. Jeg har længe haft kimonoer i forskellige materialer, men en mere rigtig morgenkåbe er altså svært undervurderet. Gør dig selv den tjeneste og anskaf en. Den er behagelig efter et bad eller bare til at sidde og slappe af i. Jeg ville gerne have haft den i hvid, men den var desværre udsolgt. Og måske var det heldigt nok. Jeg nåede kun lige at have min på i en time og så havde jeg allerede spildt på den… Jeg er umulig den vej rundt.


 

Shop  lyserød valflet morgenkåben (Fås også i hvid og grå) eller shop de andre kåber 

97988305_2844897838892066_5480321558947823616_n

98002586_3225289180835611_6833575022733295616_n

Shop Boyfriend-skjorte 

Et tip kan også være at finde en skjorte i lækkert, blødt materiale. På den måde kan man se chic ud på conference calls, men stadig føle det behageligt.

98119670_721207448652555_4360555406569766912_n

 

SoMe detox, sammenligning og mangel på kreativitet…

Et detox fra de sociale medier er nok det, som jeg har allermest lyst til lige nu.

Men alligevel ender jeg med at åbne Instagram, Facebook og så TikTok. Min nyeste besættelse er TikTok. Ikke nødvendigvis selv at lave noget, men jeg kan bruge timer på at se på de andre.

I starten var det bare for hyggens skyld og jeg var virkelig imponeret over virkelig mange kreative bud. Men som det er lige nu, så har det mere givet mig kriller i maven – og ikke på den gode måde.

De sidste uges tid har jeg fundet mig selv i et underligt humør. Jeg er virkelig træt, når jeg logger ud fra arbejdet. Jeg har næsten ikke noget overskud til at tænke i madlavning eller at være nærværende. Social, nogle gange. Nærværende, nej tak.

De sidste par dage har jeg også grædt, når min kæreste er gået ud ad døren eller at jeg er kommet hjem fra ham. Ikke fordi der er noget med os. Men fordi jeg er så træt og min hjerne kører på højtryk, samtidig med at jeg prøver at være bare nogenlunde til at være i stue med. Ps. det går dårligt.

Sandheden lige nu er bare, at jeg ikke rigtig ved, om jeg er glad eller ej. Jeg er jo glad?

Altså for min kæreste, min familie, Fie-hunden og mit arbejde. R og jeg kigger på lejlighed og alting er jo ellers fint.

Alligevel har jeg fundet mig selv i et mentalt rum, hvor jeg er meget hård ved mig selv. Det hele føles som en konkurrence lige nu. Det føles som om, at TikTok er en konkurrent for mit eget talent og kreativitet. Det samme for Instagram. Jeg føler mig ikke talentfuld nok. Jeg føler mig ikke pæn nok. Jeg føler mig simpelthen ikke god nok. Jeg ser på billeder af mig selv og piller alting fra hinanden. De gamle stemmer vender tilbage:

“Du er blevet tyk, er du ikke?”

“Hvorfor kan du ikke være bedre?”

“Hvorfor kan du ikke bare være mere kreativ og skabe noget helt særligt?”

Alt føles som en konkurrence lige nu. Det at andre finder deres vej. Hvordan jeg klarer mig i skolen i forhold til de andre. Hvor mange likes og views mine egne billeder og videoer får. Hvordan andre laver deres content, klarer deres selvstændige virksomhed eller klæder sig på.

Jeg finder mig selv i et mentalt rum, hvor jeg er kritisk, men også hvor jeg har lyst til alt muligt. På den ene side, så har jeg lyst til at gå i mine kjoler og alt muligt flot tøj. På den anden side, så har jeg også lyst til at købe et matchende joggingsæt i sort og style det. Men er jeg pludselig blevet sporty med et twist? Hvad sker der? Jeg finder mig selv blive inspireret og samtidig blive blottet for min egen tvivl, om hvad jeg kan – og hvor jeg ender henne.

Jeg brokker mig over skoleforløbene, fordi jeg ikke føler niveauet er højt nok. Alligevel får jeg middelkarakterer. Er det så mig? Eller er det læreren, som har et andet syn på tingene og at vi bare ikke kan enes? Eller er det en blanding af begge? Kunne jeg have gjort det bedre? Kunne hun have gjort det bedre eller anderledes? Er det kun mig?

Jeg føler, at alting er unfair. Jeg føler ikke, at jeg bliver anerkendt for mit skolearbejde. Jeg føler mig tilbage i gymnasiet og de tidligere skoleår, hvor jeg bare ikke passede ind.

Gamle spøgelser bliver ved med at poppe op. Løgne og vreden fra tidligere giftige forhold, barndommens traumer, skoletiden, spiseforstyrrelsen, mit kritiske selvhad, rollen som den temperamentsfulde og nærtagende pige, og ikke mindst den store mængde ansvar igennem livet, som jeg bare ikke kan rumme lige nu. Jeg kan ikke rumme noget af det lige nu.

Jeg kan ikke rumme meget andet end mig selv og mit arbejde lige nu. Egoistisk? Ja, helt vildt. Alligevel er det bare et helle, hvor jeg oplever noget ro i at være midt i det.

Når jeg er andre steder, så oplever jeg pludselig stik af ked-af-det-hed, som gør at jeg zoner helt ud eller humøret svinger fra grin til en trist mine.

Jeg føler alting er noget, som jeg skal konkurrere med. Jeg sætter mig selv op mod en masse mennesker, standarder og livsmål.

Jeg står et sted, hvor jeg føler mig grøn som aldrig før på mit arbejde. Det første sted, som virkelig udfordrer mig på den gode måde. Men samtidig står jeg også et sted, hvor jeg virkelig ikke kan mærke noget i forhold til fremtiden. Jeg aner ikke, hvor det ender henne. Er jeg hos dem de næste mange år? Sker der noget andet? Hvor ender jeg henne?

Jeg læste om en instagrammer, som havde brugt hele livet på at jagte drømmen om at blive sangerinde. Det gik, men det gik ikke sådan helt vildt godt. Pludselig begyndte hun at blogge for at få et pusterum og det begyndte at tage fart. I dag er hun selvstændig og tingene voksede bare derfra.

Jeg tænker nogle gange på, at uanset hvad jeg vælger at lave (blog, IG, TikTok, Pinterest), så går det bare ikke op eller vokser. Jeg taber engagement hver dag og jeg mister følgere hele tiden. Jeg prøver ellers at forbedre mit indhold, men jeg kan ikke altid få ideerne til at matche op med resultatet.

Så ja, jeg er i et frustrerende sted, som de fleste nok kender til i en eller anden afart. Jeg ved også, at det går over, men jeg har svært ved at give ind til negativiteten og være i det uvisse.

Jeg er så taknemmelig for, at jeg fik elevpladsen og at skolen heldigvis kun varer syv uger samlet. Jeg er så taknemmelig for, at jeg er i en branche, som føles som hjem og som noget nyt på én og samme tid. Jeg er så glad for det.

Men alle de sociale medier og indhold der publiceres hele tiden får mig til at tvivle på, om jeg nu er så unik og kreativ, som jeg troede…..

 

Jeg leder stadig efter mit talent og mit gennembrud.

 

Vores kærestetur på AC Hotel Bella Sky

Reklame 
Ophold modtaget i gave.

Nå, jeg ved godt, at jeg har spammet på Instagram, men jeg har simpelthen fået taget så mange fine billeder, da R og jeg var på AC Hotel Bella Sky.

Jeg må indrømme, at 50% af tiden gik med at skyde content. Det var lidt stressende og samtidig var det jo en del af oplevelsen/hyggen.

Men ja, det er lidt over en måned siden, at vi besøgte Bella Sky. Det var lidt tilfældigt at det landede på Valentins dag, fordi det er ikke noget, som nogen af os normalt går op i. Sidste Valentins dag var jeg hjemme og R spiste sushi med roomies.

Men nu blev det og det var også rigtig hyggeligt. Vi tjekkede ind præcis kl. 15.00 og tog bagefter elevatoren op gud ved, hvad sal. Det var højt oppe og udsigten var virkelig smuk. Vi ankom til Golden Hour, så solen stod bare helt rigtigt ind ad vinduet. Vi fik pakket ud, taget mange billeder (vi skulle udnytte lyset, jo) og så fandt vi vores badetøj frem.

Det var helt tilfældigt, at vi begge havde pakket orange badetøj. Vi har ikke koordineret det, men hold op, hvor har vi koordineret sådan nogle ting mange gange. Vi har tidligere siddet med hver vores lavendel lilla overdel på. Jeg har én striktrøje i den farve og R har én langærmet t-shirt i samme nuance. Det var først, da vi tog jakkerne af hjemme hos Rs bror og svigerinde, at vi opdagede det. Så ja, vi tænker åbenbart lidt for ens eller også har vi allerede nu, været sammen alt for længe.

Men vi valgte så at valse ind i spa’en med orange badetøj på. Der var to varmt vands-bassiner, ét iskoldt bassin, et dampbad, en sauna, regnvandsbrusere og opvarmede liggestole.

Vi var der i godt og vel et par timer. R var ret presset over dampbaddet og jeg var presset over saunaen. Jeg plejer ellers at elske at gå i sauna, men jeg tror måske at kombinationen af varmt vand, damp og så bagefter gå i sauna blev lige voldsomt nok. Men når det er sagt, så var det utrolig behageligt. Der var også en god stemning derinde og alle tager god hensyn til hinandens private sfære, men også at ingen råber eller vader rundt. Der er stille og der er tid til bare at være hinanden nær.

Vi sluttede af med en tur i det iskolde bassin. Der kommer isterninger ned fra en beholder i loftet, så det hele tiden kan bevare sin temperatur. Det var også helt ufattelig koldt, men det gik lidt op for mig, hvorfor at folk vinterbader. Det er helt utrolig skønt, når man først kommer op igen og på ingen måde koldt, når man er ude af vandet.

 

Vi sluttede dagen spa’en af og gik op på værelset. Her fik jeg lige et hurtigt bad og lagt ny makeup. Jeg må indrømme, at der var en del af mig, som ikke orkede at gøre mig klar igen. Alt den varme havde virkelig fået mig til at slappe af.

Men hey, vi havde reservation på Basalt nede på 1. sal og det havde vi begge glædet os til. Så en hurtig makeup, en glimmerkjole og mine Gucci-sandaler fra Rom og så var vi klar.

Dinner for two, please!

Ja, vi ankom til Basalt kl. 19.35 og havde reservation kl. 19.30, så jeg havde været stresset hele vejen ned i elevatoren. Jeg er lidt af en kontrolfreak, når det kommer til tid og jeg plejer altid at stå og vente mindst 10 minutter før en aftale.

Men vi blev sat ved vores bord og vi havde fået lov at afprøve Basalts “Inferno”-menu. Den består af kokkens valg fra menuen.

 • Appetizer: Chicken Wings i særlig Basalt-marinade.
 • Forret: Hørøget laks med syrnet fløde og crudité af glaskål.
 • Hovedret: Dansk Havtaske med persillesmør (mig) og Oksemørbrad fra Öxneholm med grillet porre (R)
 • Lun æblekompot med crumble og kardemommeis

 

Jeg fik fisk, fordi jeg ikke spiser ret meget kød. Jeg har ikke så meget imod lyst kød som kylling eller fisk, men jeg har ikke spist en steak eller steg i snart fire år. Jeg kan ikke få det ned. Men det blev der heldigvis taget højde for og min fisk var helt fantastisk.

Jeg vil dog anbefale at man til hovedretterne bestiller kartofler eller andre af deres side-dishes, så man får lidt tilbehør. Ikke fordi man går sulten hjem, men bare fordi, at det ville komplimentere alting rigtig godt.

Jeg var så mæt, da vi gik derfra. Vi havde valgt bare at drikke vand til og så fik R en special øl og jeg fik en “A two times sour” cocktail, som minder lidt om en sød udgave af Whiskey Sour. Så er man til den slags drinks, så kan jeg godt anbefale, den jeg fik.

 

Der var rigtig travlt på Basalt den aften, hvor vi spiste og det kunne man desværre godt mærke på personalet. De havde gang i mange ting, men de var utrolig søde, når de var om en og maden var uden tvivl værd at vente på. Så det skal de sådan set ikke høre for.

 

Ja, vi sluttede aftenen af med at tage elevatoren op til øverste etage, hvor vi kiggede på udsigten. Det var virkelig smukt og et kig værd, hvis man alligevel er der. Da vi kom ned på værelset var vi begge så trætte, at vi faldt i søvn efter lidt tid.

Jeg faldt i søvn ved at kigge ud på udsigten. Det var helt vildt skønt.

 

Dagen efter gik vi i spa inden morgenmaden. Det var godt nok også en dejlig måde at starte dagen på. Igen koldt gys inden vi gik op og gjorde os klar. R var meget imponeret over morgenmaden, men den indeholdt også alt, hvad hjertet kan begære.

 

Så alt i alt og med dette dagbogs-agtige indlæg, så havde vi en skøn tur. Jeg tror nogle gange, at man har nogle særlige forventninger, når man tager sådan på kærestetur. Man har en forventning om at være nærværende, om at møde hinanden på en særlig måde og på at hygge virkelig meget.

Vi hyggede og vi nød det. Det er klart noget, som vi vil gøre igen. Måske bare med én enkelt overnatning mere, så vi har mere tid fra check-in til check-out.

Men vi havde oplevet noget sammen og vi havde været fælles om det. Vi havde været sammen på en ny måde, et nyt sted og med nye indtryk.

Men jeg bliver nødt til at sige, at da vi tog hjem og til sidst endte på sofaen med kinesiske nudler, dyner og Suits, så var alting bare helt perfekt.

Det viste mig virkelig, at vi kan være i fint dress, spise udsøgt mad og være i spa og hygge os på én måde og så kan vi en anden dag sidde derhjemme i hyggetøj og spise mini forårsruller og hygge på en anden måde.

Der skal være tid til begge dele og den weekend gav mig muligheden for at nyde godt af begge dele. Det er jeg meget taknemmelig for.

 

Det er hvert fald ikke sidste gang, at vi besøger Bella Sky og det er nok heller ikke sidste gang at vi falder om på sofaen og spiser take away.

18. dec – De gode nyheder der indebar champagne.

Ja, jeg ved godt, at jeg konstant er bagud på denne her kalender, men det har krævet mere af mig end jeg lige regnede med. Og så må jeg indrømme, at jeg fik ideen for sent i forhold til planlægningen af den.

Så det ved jeg til en anden gang.

 

Men altså.

En af grundene til at det har været svært at følge med, er fordi jeg har haft mange andre ting i hovedet. Jeg kommer også til at meddele allerede nu, at bloggen kommer til at fylde mindre i fremtiden.

Det er nemlig slut med at søge job alle vegne og gå amok over rekrutteringssystemer.

 

JEG HAR NEMLIG FÅET ET JOB!

PÅ ESTÈE LAUDER.

 

Jeg har fået en “Brand Office Trainee” stilling, som betyder at jeg starter i lære som praktikelev hos Estée Lauder Cosmetics. Jeg kommer til at være i stillingen de næste to år. Ca. 11 uger er skole sammenlagt, samt at jeg har et fem ugers grundforløb her i starten, men ellers skal jeg bare knokle derudaf på hovedkontoret.

Forløbet med jobsamtalen har virkelig været hård og lang, fordi jeg har været så spændt og nervøs. Det bestod af to samtaler, et par tests og nu sidder vi med kontrakten (som er underskrevet), samt tilmelding til grundforløb og en uddannelsesplan, som skal laves.

Jeg kommer til at arbejde hos forskellige Estée Lauder brands igennem de to år. Først MAC (hvor der også er FASHION WEEK!!!), så Tom Ford Beauty & Jo Malone London, til sidst Glamglow & Smashbox.

Jeg glæder mig helt vildt og det var en lettelse uden lige, da jeg fik opkaldet i går. Jeg sad i toget, men jeg blev nødt til at tage telefonen og få svar på det. Jeg har været så meget i tvivl, fordi jeg ikke kunne finde ud af, hvad det ville ende ud i.

Jeg kommer til at være den første elev, som Estée Lauder har. Altså sammen med en anden som bliver Online Office Trainee. Så vi kommer til at starte sammen og have hinanden i de næste to år.

 

Jeg ved, at det bliver hårdt. Det bliver især hårdt det første stykke tid, hvor jeg nok kommer til at køre online grundforløb og fuldtidsjob ved siden af hinanden. Jeg er lidt nervøs, men mere sådan en form for spændings-nervøsitet.

Jeg har så længe bare kunne styre min egen tid og nu kommer der for alvor run på. Jeg glæder mig til at komme igang og være en del af marketing-teamet. Generelt bare være en del af et team.

Jeg glæder mig også til at lære nyt, men jeg må indrømme at grundforløbet skræmmer mig lidt med virksomhedsøkonomi og og IT. Men jeg håber at jeg kommer igennem det. Der vil være en lærer tilknyttet og så handler meget jo om at “lege” iværksætter og forstå hvordan firmaer er bygget op. Det er jo god viden at have med sig uanset hvad.

 

Som det ser ud nu, så starter jeg 6. januar 2020.

Så mit liv kommer til at ændre sig markant i starten af 2020 og der kommer virkelig gang i den.

Jeg glæder mig. Jeg er nervøs. Jeg er spændt. Jeg er glad og så håber jeg bare på, at jeg kan leve op til det hele og være en god medarbejder for Estée Lauder.

Mest af alt, så er jeg taknemmelig for chancen!

6. Dec – julemeditation og overflod

 

Jeg beklager at dette indlæg kommer en dag for sent, men jeg mine planer for d. 6 december endte lige pludselig helt anderledes end hvad planen havde været.

Jeg skulle have mødt R i Kbh ved 14-tiden, så skulle vi se på en særlig item til mig og bagefter ville vi gå i Tivoli. Og når han tog hjem tog jeg ud og lavede Gingerbread Houses, som er blevet en tradition.

R vågnede op med rigtig ondt i lænden og blev hjemme fra både arbejde og vores aftale – hvilket er forståeligt nok. Jeg havde købt orange billet og endte med at have en del timer i KBH.

Jeg fik købt noget helt særligt, som jeg glæder mig til at vise jer alle sammen meget snart!

 

Nå, men der skete hvertfald mange anderledes planer og min ide om at skrive et indlæg på Hovedbiblioteket røg sig lidt en tur. Så nu får i bare to indlæg på én dag.

 

Men ja, julemeditation og overflod?

Jeg var til meditationsaften i torsdags og det var noget af en omgang. Vi var mange flere deltagere end normalt og det var måske lige lidt voldsomt for min smag. Selve meditationen foregår stille og roligt. Vi bliver guidet igennem en meditation med blid musik i baggrunden og så har vi egentlig bare sat os god til rette.

Det handler mest af alt om at lytte og at mærke efter de ting, som sker i kroppen.

Der skete mange ting i min krop.

Jeg synes at selve meditationen var meget intens hele vejen igennem. Jeg gik dybere end jeg plejer og det skræmte mig nok lidt. Jeg fik derfor en stor følelse af angst, som jeg skulle deale med.

Det var underligt, fordi normalt når jeg oplever angst, så prøver jeg at distrahere mig selv, men her var jeg lidt tvunget til bare at mærke det. Det var på den ene side en god øvelse for mig, fordi jeg døde jo ikke, selvom alt galoperede på mig. Men på den anden side var det også virkelig voldsomt og ikke specielt rart.

Vi plejer hver især at fortælle om vores oplevelse, når vi har mediteret. Jeg plejer at kunne fortælle med store armbevægelser og alt det, som jeg så. Denne gang var jeg helt mut og virkelig påvirket af den intense oplevelse.

En del af meditationen handlede om 2020 og de ting, som kommer til at ske og det som skal afsluttes i december. Det hele var bare virkelig meget og jeg blev nok lidt overrasket over, hvor meget godt mit 2020 umiddelbart kommer til at bringe med sig.

Det var også en følelse af, at jeg virkelig har måtte konfrontere mange ting på de sidste og det har været en intens december og 2019 på nogle punkter.

 

Men det var ikke fordi jeg oplevede min meditation dårligt, men nogle gange kommer der nogle følelser og fornemmelser op i kroppen, som ikke er rare. Det er en del af healing og det er en del af at arbejde med sig selv.

 

Da alle havde snakket hver især skulle vi trække kort. Vi skulle trække to kort fra to forskellige typer af kort. I begge bunker træk jeg kortet “Abundance” og “Infinite Abundance”. Det betyder overflod.

Overflod er mange forskellige ting. Det kan være penge, gaver, kærlighed, oplevelser, god energi og generelt at leve et liv, hvor der ikke mangler noget.

Det må betyde at jeg virkelig får nogle gode gaver og at jeg, vigtigst af alt, lære at tage imod det!! Virkelig vigtigt.

Hvis der er noget, som jeg er dårlig til, så er det at tage imod ting. Jeg føler sjældent, at jeg fortjener det og jeg føler mig ofte skyldig.

Jeg har haft svært ved det, fordi jeg måske heller ikke altid kan se, hvorfor nogen måske ville give mig en gave eller hvorfor at jeg skulle være så heldig.

Det har været og er en proces, som jeg stadig lærer af og jeg er tit bange for, om der er “nok”. Er der nok kærlighed til mig – også når jeg er urimelig? Er der nok penge til en regnvejrsdag? Er der nok overskud til at gøre det ene og det andet?

Men nu skal der være nok af det hele. Jeg tager gladligt imod en masse overflod på alle planer.

Mofibo: Jeg fik pludselig lyst til at læse bøger igen.

Annonce for MOFIBO
Mofibo gratis adgang

Ja, det lyder lidt som en rigtig dårlig reklame for et eller andet vidundermiddel, som er dubbet fra tysk til dansk.

Men jeg mener det nu, når jeg siger, at jeg virkelig har fundet en læselyst frem igen.

 

Jeg har altid været hende, som har elsket bøger. Jeg kommer fra en familie, som har læst meget altid.

Som barn læste min mor godnathistorier. Jeg er blevet kaldt nørd et par gange i løbet af folkeskoletiden, fordi jeg havde en stabel af bøger derhjemme og læste for sjov. Jeg fik lov til at vælge tykkere bøger, når vi skulle have frilæsning og på engelsk for at udfordre mig selv lidt.

Senere blev jeg helt vild med danskfaget, fordi man skulle læse bøger og analysere dem. Det gjorde også, at jeg søgte ind på litteraturvidenskab på universitetet.

 

 

Jeg var ellevild, da jeg læste listen over fag til studiet. Jeg glædede mig virkelig til at komme ind på et studie, hvor jeg skulle udforske bøgernes univers. Jeg var godt klar over, at det ikke var en bogklub og teori også ville fylde. Jeg troede dog stadig på, at der ville være plads til fri fortolkning og at det største fokus ville være på kulturen og bøgerne.

Der tog jeg godt og grundigt fejl…

Litteraturvidenskab viste sig at være et meget teoretisk fag, som ikke efterlod meget til fantasien eller som gav plads til fortolkning på nogen måde.

Det var teori med teori på. Det var teori presset ned over de stakkels fortællinger. Det var undervisere, som uden tvivl elskede værkerne, men som måske var en anelse for fastgroede i deres analyser.

 

Jeg læste ca. 1 bog om ugen. Jeg lærte at læse bøger, som jeg ikke brød mig om, men jeg kom igennem de 400-600 sider alligevel.

 

Jeg tvang mig selv at læse bøger og værker til studiet, men der var ikke meget plads til fritidslæsning.

 

 

Droppede ud…

Da jeg droppede ud på 5. semester, der kunne jeg ikke mere teori og ting, som jeg ærlig talt ikke forstod noget af.

Jeg har nok altid været noget mere kreativ i min læsning og fortolkning. Jeg måtte nok også sande, at jeg bare ikke være så hardcore en litterat, som jeg først havde troet.

 

Så da jeg var færdig med studiet, var jeg også færdig med bøger. Jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at læse en bog.

Det interesserede mig ikke længere og jeg var bare så fyldt op med frustration, at jeg ikke magtede flere bøger ind i hjernen.

Bøger var gået fra at være en kærlighed og en interesse, til at være en pligt og en sur en af slagsen.

 

Mofibo to the rescue!

Ja, nu kommer vi til krøllen på halen.

Jeg fik virkelig meget lyst til at komme igang igen. Jeg begyndte derfor i første omgang at lytte til podcasts og det var hyggeligt. Ikke så meget med bøger at gøre, men det var første skridt på vejen.

Da jeg så fik hentet Mofibo ned igen, så begyndte jeg at undersøge lydbøgerne. Det gav mig muligheden for at få læseoplevelser, men uden at jeg aktivt var den, som skulle sidde ned.

Jeg har virkelig fået lyttet til nogle bøger igen. Det var pludselig sjovt igen.

Nu kunne jeg ovenikøbet lytte til en bog og gøre mig klar foran spejlet. Jeg kunne ligge på stranden uden at få hold i nakken. Jeg kunne stå og skumme håret ind i badet eller lave mad.

Det har været overraskende nemt at holde fokus på lydbogen, mens man laver andre ting. Jeg skulle lige tune ind på det i starten, men nu synes jeg, at det er helt vildt nemt og hyggeligt.

 

Jeg har fået lyttet til flere forskellige bøger og brugt over 50 timer på det.

 

Listen over bøger, som jeg har lyttet til igennem tre måneder:

 • Still Me af Jojo Moyes
 • Nynnes Dagbog
 • En mand der hedder Ove af Fredrik Bachman
 • Revenge Wears Prada af Lauren Weisberger

 

Og pt. lytter jeg til When Life Gives You Lululemons af Lauren Weisberger. Det er tredje bog i The Devil Wears Prada-serien. I denne her følger vi Emily Charlton og hvor hun er endt henne.

 

 

Så skulle du også have lyst til at prøve Mofibo og finde en god rytme og din læselyst frem igen.

Så kan du prøve Mofibo gratis i 30 dage*

Bare tryk her eller brug koden MissMejer, når du opretter dig i appen!

Få mere ud af din hudplejerutine – sådan gør du.

Reklame 

True Delight by Pandhy’s, Elizabeth Arden & Caudalie*

 

Det kan nogle gange være lidt svært at finde rundt i de mange steps i hudplejerutiner. Derfor vælger de fleste et par basissteps, som gør det let og overskueligt.

Når jeg selv er doven, så vælger jeg at rense huden med rensesæbe eller rensemælk, bruge ansigtscreme (nat eller dag) og en god ansigtsmist.

 

Dog prøver jeg så vidt muligt at få implementeret hele rutinen. Noget af det, som jeg er blevet overrasket over, har været at bruge en rensetonic. Det har godt nok gjort underværker for min hud og den har en større effekt en som så.

I mange år har jeg undladt det. Dels fordi jeg har sparet det væk og dels fordi jeg ikke kunne se vigtigheden i det. I dag ville jeg ikke undvære det.

Det tager så meget overskydende snavs og makeup, som man ikke får med, når man renser huden almindeligvis. Det får også mindsket rødmen og så er huden også mere klar til næste step.

Dermarolleren er også noget, som jeg gør i perioder og det har haft en god virkning. Dog bliver jeg nødt til at holde pauser, fordi min hud til tider synes, at behandlingen er lidt for hård.

Men det er en smagssag, så det er noget, man kan finde ud af ved at teste lidt. Dog er det vigtigt at rense dermarolleren, man må IKKE dele den med andre og så skal man ikke bruge den i perioder, hvor huden har eventuelle udbrud. Så ender man nemlig bare med at køre dem rundt.

 

Men herunder har jeg listet nogle af de ting, som jeg er begyndt at få ind i min rutine og de er sat i rækkefølge.

Rutine – step by step

Men ellers er det:

 1. Rens af makeup
 2. Rens af hud
 3. (Exfoliator eller scrub)
 4. Toner
 5. (Mist)
 6. “Treatment products” – særlige produkter til f.eks akne, e-vitamin, c-vitamin, antioxidant behandling.
 7. Serum
 8. Øjencreme
 9. Solcreme
 10. Fugtighedscreme
 11. Makeupprimer
 12. Foundation

 

Disse produkter kan du med fordel tilføje – hvis du ikke allerede har gjort det!

 

1234

True Delight SerumKøb produkterne her:

CAUDALIE – TONER, 200 ML

DENNIS KNUDSEN – DERMAROLLER

TRUE DELIGHT BY PANDHY’S – ANTI AGE SERUM

CAUDALIE – MATTIFYING FLUID, 40 ML

ELIZABETH ARDEN – GREAT 8, 45ML

 

 

 

 

Læs også: Ansigtsbehandling med Caudalie – lav den derhjemme!*Selvom det er reklame for disse produkter, så er de testet, researchet og noget som jeg kan stå inde for.

Mine meninger er ærlige.

Resten er info, så man kan blive inspireret til at afprøve nye produkter.

Fra 23 til 24 år: Det her er der sket…

24 år! Hold da op!

 

Jeg har allerede lavet indlæg ala disse før. Der var fra 21 til 22 år og fra 22 til 23 år – nu kommer fra 23 til 24 år.

 

Der sket meget på ét år. Der sker meget i mit liv også selvom, at jeg ikke altid selv føler det.

 

1 – Jeg har fået en kæreste

Ja, det her skete i løbet af sidste sommer og til nu. Vi datede allerede, da jeg fyldte 23 år, men det var ikke helt så seriøst som det er nu.

Det har på den ene side været en omvæltning og så alligevel ikke. Det er et forhold med meget frihed og vi giver hinanden meget plads til at lave de ting, som står vores hjerter nært. Det har dog været en omvæltning, fordi jeg ikke rigtig regnede med at komme i et forhold før om lang tid. Der skete bare noget og kærlighed kan man ikke planlægge.

Så jeg er glad og jeg nyder at have en kæreste, som jeg kan dele det gode og knapt så gode med. Vi tager (for det meste) én dag ad gangen også finder vi ud af det hele lidt hen ad vejen. Vi har ikke travlt, fordi hvis vi skal være sammen derudaf, hvorfor så skynde på det?

 

2 – Fra frkmejer.dk til missmejer.com

Der kommer en længere forklaring på det her emne senere, men platformen skiftede, navnet skiftede og designet ligeså.

Det var dejligt at kunne designe en platform med meget frihed til at gøre den personlig. Jeg føler også endelig, at jeg har fundet min niche og et sted, hvor det hele giver god mening i mig selv.

Jeg har ændret mig meget over den seneste tid og det har platformen også. Jeg har kæmpet rigtig meget med gerne at ville udtrykke min æstetiske side og samtidig være ærlig og sårbar, som jeg hele tiden har været. Det har været svært at finde en balance, fordi jeg er så æstetisk anlagt og derfor ønsker en fin feed på Instagram, men stadig gerne vil snakke om de svære ting og at i kan se mig fjolle rundt.

Jeg fandt derfor ud af at min Instagramfeed er min æstetiske platform og legeplads. Mine Instagramstories er lidt en blanding af snak, æstetik, med/uden makeup-Louise. Jeg kan ikke vælge én side af mig selv og så kun fremvise den ene side.

Jeg er et væld af mange forskellige personer. Jeg er ikke uperfekt hele tiden og jeg er heller ikke perfekt hele tiden. Jeg er et spektrum af følelser, interesser og fokuspunkter. Nogle gange det ene – andre gange det andet.

 

3 – min stil har ændret sig fra vintagekjoler til retro vibes.

Det seneste år er der godt nok sket noget på denne her front. Det kommer der nok også et større indlæg omkring, fordi what. a. change.

Jeg har endelig givet mig selv lov til rent faktisk at være og gå i det, som jeg godt kan lide. Jeg havde en lang periode, hvor jeg ikke gik i bukser, fordi jeg aldrig havde været typen til det. Folk så helt chokket ud, da jeg kom gående i mine vintagefit denim jeans. Det er rigtigt nok, at jeg ikke kunne lide bukser, men jeg havde bare ikke fundet de rigtige af slagsen.

I lang tid handlede det også om, at jeg gerne ville have, at alle kunne se, hvor tynd jeg var. Nu handler det ikke så meget om det. Derfor kan jeg netop også tage en løstsiddende kjole på eller en god strik over et par bukser. Det er ikke så vigtigt, at folk kan se min talje. Det var det engang, fordi der var min vægt det eneste fokuspunkt.

Nu har jeg det sjovt med min stil. Jeg går ikke så meget med mine vintagekjoler længere og jeg aner ærlig talt ikke, hvornår de kommer på igen. Jeg har bevæget mig mere ud af det univers og mere ind i et fashion-univers. Jeg kan dog ikke slippe min hang til det mere vintage/retro. Så der vil altid være meget inspiration derfra og derfor er det mere retro vibes, som jeg fokuserer på.

 

4 – det er gået op for mig, hvad jeg virkelig gerne vil.

Ja, det hænger egentlig lidt sammen med punkt 1 og så alligevel ikke. Det er bare over det sidste år gået op for mig, at jeg ikke drømmer om vovse, villa og volvo.

Jeg drømmer om en stærk karriere og jeg drømmer om at lave noget, som gør mig glad og hvor jeg ikke føler, at jeg nøjes.

Derfor har jeg også besluttet mig for at finde en ro i, at jeg ikke drømmer om det traditionelle i at blive gift og få børn. Ingen af de ting taler til mig. Lige nu.

Hvad fremtiden bringer. Det ved jeg ikke. Men jeg ved, at jeg ikke vil bruge energi på at tænke på det. Jeg vil derimod glædes over mine omgivelser, som når dertil i livet og fejre dem. Jeg, derimod, har ikke planer om at blive mor og jeg tror heller ikke, at R planlægger at hive en ring frem lige foreløbig. Og det er okay.

Jeg er kun 24 år, så jeg har ikke travlt som sådan. Jeg har en skøn kæreste, en god familie og en masse ambition.

Lige nu drømmer jeg om min karriere får et større gennembrud og at jeg kan nå dertil, hvor jeg rykker hjemmefra, får min egen lejlighed og kan fylde dagens timer ud med spændende projekter.

 

5 – Jeg har fundet mere ind til mig selv

Ja, altså det er på ingen måde sådan, at jeg føler, at jeg har fundet mig selv helt endnu. Det er en proces og man finder nok heller aldrig helt ud af, hvem man virkelig er. Jeg er trods alt kun lige fyldt 24 år.

Tingene skifter jo og man udvikler sig hele tiden.

En af det ting, som jeg virkelig øver mig på, det er at lytte til mig selv. Jeg prøver at mærke efter, hvornår jeg kan hvad og hvornår jeg skal trække mig tilbage.

Ja, jeg prøver virkelig at få en større indføling, når det kommer til mig og mine behov. Måske lidt egoistisk, men det skal man også huske at være indimellem. Jeg prøver også at være mere ærlig overfor de mennesker, som er i mit liv.

Jeg prøver at fortælle om, hvor jeg er henne og hvad jeg har brug for.

Nogle perioder er bedre end andre. Jeg har perioder med store smil og grin og jeg har perioder, hvor jeg er helt drænet.

Det har været et rigtig godt år, men det har også været et år, hvor jeg har brugt en masse energi på at få mit arbejde op og køre og hvor jeg har skulle finde min rolle i det hele.

Både på SoMe og i min omgangskreds.

 

6 – Jeg har fundet ind til min kreative side

Det her handler lidt om, at jeg har tilladt mig selv at bruge min kreative side og gøre noget mere ud af at vise den frem.

Jeg har konstant været i en konflikt mellem, at jeg gerne ville være så ærlig og autentisk, men samtidig har jeg også den mere “polerede” og meget fashion-inspireret side til mig. Jeg kan ikke vælge mellem gerne at ville lave Insta-stories uden makeup på og have en Insta-feed, der er fyldt med æstetiske fede billeder.

Det kan jeg ikke.

I en lang periode, der prøvede jeg at efterligne andre og se, hvad der fungerede for dem.

Nu prøver jeg bare at lave de ting, som får min energi til at stige. De ting som netop gør, at jeg kan udtrykke mine interesser og mine kreative sider.

Så jeg elsker at bruge inspiration fra modemagasinerne og prøver at lave nogle fantastiske billeder. Det gør jeg både med mine kunder, men også med de andre ting. Det synes jeg faktisk er langt sjovere end altid at lave det samme.

Jeg elsker at tænke i koncepter og være kreativ på en anden måde.

Det handler om at skille sig ud, ikke?

 

 

 

Men ja, det er hvad der er sket fra 23 til de 24 år. Så må vi se, hvad dette året fra 24 år og til de 25 kan bringe med sig. En masse spændende, tror jeg.

 

 

Glimmer, gadgets og gode råd til sensommerens strandture.

Annonce

Coolstuff.dk

Hvem siger egentlig at strandturene er slut, bare fordi vi nærmer os sensommeren?

Der er masser af mulighed for at sidde på dit håndklæde i sandet og nyde aftensolen med en drink i hånden. Eller måske er du så heldig, at du stadig har din udenlandssolferie til gode?

 

I så fald, så er der rig mulighed for at geare op og blive helt klar til at indtage stranden på en fabelagtig måde sammen med Coolstuff strand ting og deres inhouse brand Spralla.

 

 

Sådan bliver du sensommer strandklar:


1. Vælg dit rette strandoutfit

Noget af det, som kan gøre en strandtur både god og knapt så god, er det, som man har på.

Det er så vigtigt, at man altid vælger en badedragt eller bikini, som giver en lyst til at være på stranden og hvor man ikke går og bakser med stropper eller hiver ned i den, for at dække bagdelen.

Det skal være rart at tage på stranden og det skal være rart at gå til og fra vandet uden at man er bange for, om folk kigger af de “forkerte” grunde.

Jeg sørger altid for at vælge en højtaljet bikini, fordi det er der, hvor jeg har mest selvtillid. Det føles rart, det fremhæver mine træk. Det gør, at jeg kan have det sjovt, når jeg nu har slæbt picnickurv, håndklæder og mig selv med på stranden.

Det kan godt være at man “bare” er på stranden, men derfor skal man ikke gå på kompromis med ens egen velvære.

 

2. Husk solbeskyttelse

Ja, selvom at solen ikke brænder nær så kraftigt, som tidligere på året, så er det stadig en god ide at medbringe den. Faktisk er det godt at bruge solfaktor i ansigtet året rundt.

 

Så sørg for at tage en god faktor med i tasken, smør dig ind løbende og vælg gerne en creme, som også passer på havet.

 

3. Drik en masse vand

Det er så vigtigt at få nok væske, når man er på ferie eller ude i varmen. Ja, egentlig skal man jo have sine 2 liter om dagen. Det er godt for kroppen, huden, håret og ens generelle velvære.

Personligt synes jeg, at det kan være svært at drikke nok vand og især, hvis det bare foregår i et glas. Ja, det lyder åndssvagt, men jeg har fundet ud af, at hvis man bruger sugerør, så glider det nemmere ned.

Men i disse tider, hvor vi skal tænke over vores plastikforbrug og hvor plastiksugerør er spild af ressourcer. Så kan det være smart at have et sæt metalsugerør med i tasken. De kan nemt renses og de kan bruges igen og igen.

 

4. Gem dine ting væk

Det kan være rigtig svært at vide, hvad man skal gøre, når man har sine nøgler, hotelkort, telefon og pung med til stranden. Det kunne jo godt være, at man skulle købe en is senere? Eller måske vil man gerne høre musik eller lytte til lydbøger og derfor har slæbt telefonen med. Eller hvad med snacks?

Men hvad gør man med alle tingene, når alle går i vandet på samme tid?

Der findes mange tricks til at mindske chancen for at få hapset sine ting. En af dem er at genbruge og rengøre en flaske af den opbrugte solcreme og gemme dem deri.

Hvis det er for besværligt, så kan man købe håndklæder, der passer perfekt til liggestolen. Den har en lomme med lynlås i bunden og der kan man gemme sine ting væk, når man alligevel er i vandet. Der er også plads til at have en lille hængelås, hvis man gerne vil sikre sig, at lommen ikke bliver åbnet af hvem som helst.

Det er en mere diskret måde at passe på sine ting og det er super praktisk.

Så ved man også selv, hvor man har lagt tingene.

 

5. Køl ned, mens du er i vandet

Det kan være svært at nyde solen, når man ligger og steger i alt for mange graders varme. Det bliver hurtigt en tand for varmt og en hurtig dukkert hjælper kun lidt. Sommerens høje sol har nemlig allerede varmet vandet godt op og nu er det ikke engang koldt derude længere.

En af de ting, som man kan gøre, er at medbringe en badering eller poolfloat.

For en sikkerheds skyld, så må jeg hellere advare om bare at ligge på åbent hav uden at have en snor i. Man kommer hurtigt på afveje og det er jo ikke meningen.

Men hvis det er muligt, så er det altså fantastisk at sole sig, mens man løbende kan hælde lidt vand på kroppen. På den måde kan man bedre holde temperaturen nede og få en fantastisk tan.

Hvis ikke det åbne hav er en mulighed, så kan man også sætte sig i vandkanten og mærke bølgerne skvulpe stille og roligt ind.

6. Drinks – floating your way!

Ja, vand er vigtigt, men en kølig drink kan også være tiltrængt, mens man bager i solen.

Hvis man alligevel ligger på baderingen og ikke lige kan komme til sin drink, så kan man heldigvis bruge en drinksholder, der kan flyde.

På den måde kan man lige sætte en stor i den også, så den holder sig tæt på baderingen. Så har man altid sine drikkevarer inden for rækkevidde.

Man kan også bruge den, når man ligger i sandet for at undgå, at kondens fra den iskolde drink, suger en masse sand til sig.

 

7. Hav det sjovt!

En af de ting, som man tager til stranden for er selvfølgelig at få noget sol og bade. Det handler dog også om at have det sjovt, at hygge sig og at være sammen.

Derfor er det kun fantastisk at holde en strandfest fyldt med poolfloats, baderinge, drinks der vugger rundt i vandet. Bare fordi at det er stranden eller poolen, så må man gerne være for meget.

Man må gerne være hende der, der kommer i guldbadedragt, store solbriller, hoops i ørene og har taget en kæmpe flamingo med, som fylder alt for meget.

Der skal være plads til os alle. Der skal være plads til det praktiske strandudstyr, men der skal også være plads til at have det sjovt. Det må gerne være upraktisk, for meget eller farverigt.

 

Personligt er jeg selv hende, som ikke vil have hovedet under vand. Jeg svømmer altid stivnakket rundt, fordi jeg ikke vil have, at mit hår bliver vådt. Jeg ender nemlig med at se så fjollet ud, hvis det først er blevet vådt.

Derfor er det perfekt at dase rundt i vandet på en badering eller ligge på håndklædet og nyde, at de andre har det sjovt ude i vandet.

 


 

Du kan enten blive helt klar til næste sommer eller du kan bestille dine Coolstuff strand ting til sensommerens solferie her.

Lige nu kan du få -10% rabat på din ordre med koden*:

hverdagigen

 

coolstuff spralla donut badering

coolstuff spralla donut badering

coolstuff spralla flamingo

coolstuff spralla liggestolshåndklæde

coolstuff spralla liggestolshåndklæde

coolstuff spralla liggestolshåndklæde

 

*Gælder til og med d. 25. august 2019

 

Hvis du gerne vil blive strandklar sammen med mig, så kan du købe Coolstuff strand ting fra photoshootet herunder:

 

Coolstuff strand ting