‘Tis the season for PJs and cute print!

Reklame
Hunkemöller.dk

Endelig har jeg erhvervet mig et rigtigt pyjamassæt. Et sæt som er virkelig behageligt, ikke for stort og som heller ikke strammer nogle steder.

Jeg synes at hyggetøj eller nattøj er essentielt. Jeg tror måske, at det kommer af, at jeg altid har haft tendens til at vælge meget upraktisk tøj. Jeg går tit i stramme bukser, høje sko eller toppe, som strammer et eller andet sted. Det er ligesom bare blevet min ting. Jeg er dog begyndt på lidt mere t-shirt og lidt mere sneakers end hvad jeg hidtil har gjort.

Men når det så er sagt, så synes jeg stadig, at der er et eller andet magisk ved at træde ud af sit hverdagstøj og hoppe i hyggetøjet. Der sker bare noget. Man ved dagen er overstået, man kan nu sætte sig foran TV’et og tage en dyne på – der kommer ikke til at ske mere.

Det er sådan en god måde for mit vedkommende at komme helt ned på jorden igen og bare slappe af efter en lang dag. Jeg har tidligere rendt rundt og stjålet min kærestes t-shirts og sweatpants, men nu. Nu har jeg mit eget nattøj, som kun er mit.

Jeg prøver virkelig at skelne mellem hverdag og fritid. Så jeg prøver virkelig at komme i hverdagstøjet, når jeg arbejder hjemmefra. Meeeeen nogle dage ender altså i dette sæt:

Og det gjorde det i dag.

Eller ikke helt i det sæt. Jeg har de lange bukser og en rigtig pyjamasskjorte, som jeg desværre tror er udsolgt pt. Til gengæld så findes der en anden sød top og et par shorts, hvis man enten gerne vil have begge dele eller er mere til shorts.

Jeg synes virkelig, at efteråret indbyder til lange bukser og en langærmet skjorte. Så det blev mit go-to. Det skønne ved efteråret er netop, at man kan sidde indenfor i nattøj, men varm kakao og se en film under dynen. Det kan man bare ikke i løbet af sommeren – og hvis man gør, så er det med dårlig samvittighed, fordi man burde nyde det gode vejr.

Men nu. Nu er sæsonen på vej, hvor man drikker Pumpkin Spice Latté og kan sidde indenfor med god samvittighed. Så derfor synes jeg også, at det var intet mindre end passende at hoppe i nattøjet med et fint print. Det hele skal jo ikke være kedeligt!

Og voila! Efterårsstemning, hygge og afslapning i ét.


Top: 199,99 – KØB HER.
Shorts: 199,99 – KØB HER.
Lange pyjamasbukser: 239,99 – KØB HER.

Køb og se alt nattøj her.

HelloMind: Et værktøj til at afhjælpe alverdens ting.

Reklame
HELLOMIND APP

Download app’en her

Det er virkelig et værktøj, som kan bruges til at afhjælpe utrolig mange problemstillinger igennem hypnose. Her er det selvfølgelig vigtigt at tilføje, at det ikke er magisk og at har man større udfordringer, så erstatter det ikke professionel hjælp.

Når det så er sagt, så kan det være en god hjælp, når man er i gang med et forløb eller stille og roligt på vej ud af det. Jeg brugte HelloMind-appen, da jeg boede i Odense og gik på studie. Jeg havde så mange problemer med at sove og havde generelt virkelig meget angst. Det var en periode, hvor jeg konstant havde hjertebanken og nogle gange sad i brusenischen om natten med varmt vand rettet mod hjertet. Og det var en tid, hvor alt duftede af lavendel og kamille for at få nogenlunde ro på.

Jeg fik anbefalet appen af en, som godt kendte til sovebesvær og hun brugte den jævnligt. Så jeg tænkte, hvorfor ikke? Og så downloade jeg den med det samme.

Der er utrolig mange forskellige hypnoseprogrammer og den er skruet sådan sammen, at man kan vælge sig ind på forskellige emner, som så udvælger nogle underemner inden for f.eks. angst. Så kommer der underkategorier som angst for at køre bil, angst for åbne pladser, angst for etc. etc.

På den måde kan man skræddersy til program lidt mere til ens problematikker. Jeg brugte mest dem under angst, stress og dem under søvn. De har også dem der hedder “boosters”, som ofte er lidt kortere, men som er mere her-og-nu problematikker.

Det er klart noget, som jeg anbefaler at man klikker lidt rundt i. Jeg har gerne ville lytte til mange forskellige, fordi jeg har mange forskellige sider, som jeg godt kunne tænke med at se nærmere på.

Altså for mit vedkommende, da jeg brugte HelloMind, der var jeg virkelig dårlig, så jeg fik også psykologhjælp ved siden af. Men jeg brugte HelloMind til at stresse ned og ikke mindst bruge noget tid på mig selv. Jeg tog en halv time ud af min dag og brugte den på at trække vejret og få lidt mere ro ind i min virkelig stressende dag.

Da jeg gik på universitet og boede i Odense med min daværende partner, der var jeg virkelig stresset. Som i helt op under loftet stresset. Ikke den der “åhhh, hvor er jeg stresset i dag – kan jeg få en café au lait mere, tak?”

Det var virkelig vildt at være så ophængt. Jeg havde det virkelig dårligt i min forhold. Jeg blev kørt psykisk på. Jeg gik på et studie, hvor jeg aldrig kunne ramme plet hos underviserne. Noget, som jeg normalt altid havde kunnet. Nu fik jeg dårligere karakterer og flere af underviserne kiggede på min røde læbestift og vintagekjoler, som om at jeg var gået forkert. Jeg kæmpede for at holde mig oven vande og jeg savnede min familie på Sjælland. Jeg havde stort set ingen penge og alt var bare nyt, svært eller knapt så fedt.

Jeg sov max. tre timer i gennemsnit og jeg havde som sagt hjertebanken dag ud og dag ind. Hele min krop var gummi og jeg var enten panisk eller på randen til at græde hver eneste dag. Der var så meget, som skulle holdes oppe hele tiden – forholdet, imaget, den første lejligheds udseende, rengøring, studie, mangel på spisning, kontrol og mig selv. Det var en daglig kamp.

Men ja, så det jeg prøver at komme frem til er. At nej HelloMind hjalp mig ikke ud af de store ting. Men den hjalp mig til at

 1. forstå at jeg havde brug for mere hjælp
 2. at give mig selv rum og plads til mig selv midt i kaos

De fleste af gangene, hvor jeg lyttede til HelloMind, der kom jeg tilbage til at være Louise, 4 år, og stå hjemme i kælderen hos min biologiske far. Angsten, svedige håndflader og virkelig panisk over, hvad jeg nu havde gjort forkert eller ødelagt. Det var stort set samme sted og samme billede, som jeg fik ved hver session.

Det som jeg lærte ved hver session, var at træde væk fra situationen og se, at jeg var en lille pige, som gjorde mit bedste. Jeg var et barn med en skræmmende biologisk far og en usikker situation på mange punkter. Jeg kunne ikke gøre noget. Men i min underbevidsthed kunne jeg kramme mig selv og passe på mit indre barn på en anden måde.

Jeg lærte, at der er så mange ting, som foregår i vores underbevidsthed, som påvirker os. I dag har jeg meget bedre styr på, hvorfor at jeg indimellem føler mig truffet eller ramt på følelserne.

Jeg har lært at sige “okay, det der skete her handlede ikke om min nuværende kæreste etc. Det handler om engang, hvor jeg følte mig uretfærdigt behandlet omkring etc.” Det er ikke altid lige nu og her, at man bliver ramt af andres ord eller handlinger. Det sidder tit i ens underbevidsthed.

Så det jeg har lært igennem at bruge HelloMind er at forstå min underbevidst mere. Jeg kan bedre navigere i det (selvom der stadig er meget at lære, udforske og forbedre endnu). Og jeg kan bedre forstå mig selv – både den udgave af mig selv, som lå i fortiden, men også den nutidige mig – og ikke mindst den fremtidige mig, som er hende, jeg gerne vil være.

Jeg stødte første gang på hypnoterapi i gymnaiset, da jeg gik til skolepsykolog og vi havde “gæstepsykolog” inde, som arbejdede med disse ting. Det var virkelig fantastisk. Og da jeg så fandt HelloMind og kunne få meget af det samme i eget hjem og skræddersyet til mine behov, så gjorde det bare tingene noget bedre.

Det er virkelig noget, som jeg helt fra bunden af hjertet gerne vil anbefale, fordi jeg har selv fået så meget ud af det og har brugt det igennem flere år. Jeg bruger det, når behovet opstår og når jeg kan mærke, at det er det, som jeg skal lige nu.

Det er en proces, men HelloMind er virkelig et godt værktøj til at afhjælpe forskellige ting eller også fremhæve kreativitet, give en mere plads til sig selv eller give sig selv den kærlighed, som vi alle godt kunne trænge til indimellem.

Download appen her og kom i gang med et vidunderligt forløb.

Madguide til Rom (eller her spiste vi)

Jeg har lige fået lavet en lille guide over, hvor vi spiste, da vi var i Rom.

Jeg har ikke engang fortalt jer om turen endnu, men lige nu er maden #1 og så ser vi på det andet, hvis jeg får tid. Jeg starter jo på Estée Lauder på mandag.

Men over all, så havde vi en helt igennem fantastisk tur til Rom, hvor vi fik set mange ting og gået mange kilometer. Vi var meget enige om, hvordan vi ville transportere os rundt (gåben) og hvad vi ville se af seværdigheder.

Noget af det, som vi også var enige om, men som vi syntes var svært. Det var at finde mad og gode restauranter. Vi gik fra “jeg er sulten, lad os finde noget mad” til at en time efter havde vi måske fundet noget. Det var virkelig tidskrævende, fordi vi tog til Italien for at spise pasta og pizza – og for at få noget godt. Det skulle ikke bare være en turistfælde eller omgang sushi, som man kunne have spist hjemme i Danmark. Det skulle være godt, det skulle helst være hjemmelavet også skulle det være autentisk.

 

Og hvor finder man så det? Ja, man kan google sig til det, men nogle af de guides vi fandt, var i et andet område end der, hvor vi umiddelbart var. Vi brugte derfor meget energi på at gå frem og tilbage, at læse anmeldelser og menukort igennem inden.

Når det så er sagt, så fandt vi også mange gode steder. Vi spiste generelt bare god mad og var kun uheldige én dag (se sidst i indlægget). Vi havde dage, hvor vi spiste stor frokost og så bare brød og pesto eller købte slices med hjem. Vi havde også andre dage, hvor vi gjorde det omvendt, hvor frokost var lidt alternativ og aftensmaden noget større.

 

Men herunder var de steder, som vi spiste og jeg har givet dem hjerter (1-6), alt efter hvor gode de var. Så enjoy og jeg håber at det måske kan gøre din tur til Rom og mad lidt mere overskuelig.

Da Felice a Testaccio

Via Mastro Giorgio, 29, 00153 Roma RM, Italien

♥♥♥♥♥♥

Mamma Mia! Det her sted fandt jeg den ene aften og jeg var i syvende himmel. Det var noget så lækkert og meget klart hjemmelavet. Min tonarelli Cacio é Pepe var simpelthen så godt lavet: pastaen var al dente, den blev serveret med ost ved bordet, hvor tjeneren mixede det foran mig. Brødet var friskbagt.

..og så kostede det ikke mere end 350 kr for 2 omgange pasta, brød, danskvand, én tiramisu til deling og to limoncello shots.

R var ikke fan af den limoncello, hold da op, han kæmpede. Men det skulle vi have med. Tiramisuen var også så frist og skøn. Kaffen var friskbrygget italiensk kaffe, cremen var perfekt pisket og chokoladen var dyb, mens ladyfingersne knaste.

Åhhh, min mund løber i vand bare ved tanken.

Et godt sted med god service, fair priser og varierende menukort, som byder på god mad.

83705345_628366421251363_7671004769695039488_n
Ginger

Via Borgognona, 43-46, 00187 Roma RM, Italien

♥♥♥♥♥♥

Okay, jeg indrømmer her, at jeg var lidt træt af at vi skulle herind. Jeg syntes at det så alt for smart og nyt ud til at de kunne levere autentisk mad. Men R ville gerne på Ginger og jeg var sulten (og havde bestemt rigeligt på turen), så selvfølgelig.

Hold nu op, hvor er jeg glad for, at vi gik derind. Vi fik begge pasta og det var vidunderligt. Det er frisklavet og hjemmelavet. Det er smagfuldt og så er meget af det bio-organisk, økologisk og med muligheder for alt mellem vegansk til glutenfrit.

Det kan så meget anbefales og jeg drømmer stadig om min Rigatoni.

Det er klart et mere moderne sted, men det gør det ikke mindre godt eller autentisk. 83817938_615503622538058_1803968787821625344_n.jpg

E passata la Moretta

Vicolo della Moretta, 6, 00186 Roma RM, Italien

♥♥♥♥♥

Det her sted var bare hyggeligt. Vi sad udenfor og tjeneren hjalp os med at få bordet til ikke at vippe alt for meget. Servicen her var virkelig noget særligt. Det var så tydeligt at mærke, hvor meget de gik op i det og hvor meget passion der i stedet.

Vi fik begge en meget klassisk pastaret med tomat og basilikum. Det behøvede bare heller ikke at være mere end det, fordi hvorfor egentlig gøre det så kompliceret?

Det er ikke noget af det, som jeg ser tilbage på som den vildeste pastaret, men den var, hvad en pastaret skal være. Det var også hyggeligt at sidde udenfor og se på alle de mennesker som kom forbi.

Stedet har mange specialiteter og de fortæller glædeligt om dem. Det her var klart det sted, hvor servicen var den bedste og hvor man følte sig værnet om hele vejen igennem.
83455221_1051831548509026_8822989194042277888_n.jpg

Rosso – Eat Drink Stay

Viale Aventino, 32, 00153 Roma RM, Italien

♥♥♥♥

Vi var på vej hjem efter en dag med 20 km i benene, et par Gucci sko var blevet købt og vi trængte bare til noget mad. Vi havde gået forbi den før og R var i humør til en burger. Stedet var rigtig fint og moderne.

Jeg fik endnu engang Cacio é Pepe og den var god. Var den lige så god som hos Felice? Nej. Men den var ikke dårlig på nogen måde – der måtte godt bare have været mere af den.

Det var et sted, som gik meget op i råvarer og de brugte endda dansk kød til deres burgere og steaks. Så hvis man savner en bid af Danmark, så er Rosso et bud. Det ligger ikke meget langt væk fra Colosseum.

De laver også en virkelig god Aperol Spritz, så det her er et fint besøg værd.

Meget italiensk? Nej. Hyggeligt og ganske fint? Ja.

83004562_603805770407825_6793528953823821824_n.jpg

Ristorante Pizzeria La Fraschetta

Via di S. Francesco a Ripa, 134, 00153 Roma RM, Italien

♥♥♥♥♥

Det er med bristende hjerte, at jeg fortæller og Pizzaria la Frashetta, fordi jeg valgte klart en forkert pizza den aften. Til jer kartoffelpizza-elskere derude – lad være! Den er slet ikke afbalanceret nok og det var i stykker og ikke i skiver, for meget ost og for lidt finesse. Nej, nej, nej.

Men hvorfor så alle de hjerter? Fordi jeg er sikker på at de leverer en virkelig vidunderlig pizza Magherita eller lignende. R var lykkelig den aften og jeg var øv over valg af pizza.

De bliver lavet i en stenovn. Bunden var papirstynd og så sprød! Det er så autentisk med hvidløgsklaser og rød/hvide duge. Alt herinde skriger italiensk og der var KUN italiener den aften. Lyden var høj fordi alle snakkede på tværs af bordene. Der var næsten heller ingen plads til trods for at klokken var 22.00.

Urgh, jeg ærgrer mig endnu, men jeg anbefaler det stadig, fordi de laver gode pizzaer  bare ikke med kartoffel.

83965690_188430192357055_8224031536186392576_n.jpg

La Maddalena Trattoria

Piazza della Maddalena, 10, 00186 Roma RM, Italien

♥♥♥♥

Det her sted var lidt af en turistfælde og ligger meget tæt på Pantheon. Vi var bare så sultne og det var nu. Maden var også helt fin derinde. Var det den bedste pizza? Nej, måske ikke. Var den god? Ja, den var helt fin og som en italiensk pizza skal være.

Altså generelt er det italienske pizza-niveau bare højere end det vi har herhjemme.

Så det kan sagtens anbefales, men det er ikke det mest hyggelige sted nogensinde.

83718661_2613545055588468_2392326698319216640_n

Ristorante Abruzzi

Via del Vaccaro, 1, 00187 Roma RM, Italien

-♥

Det her sted for minus på hjerter. Jeg har ikke engang et billede af det, fordi jeg var så træt af det, da vi fik det serveret.

Det var taget fra en dåse eller hvertfald skamkogt. Det har sikkert også været den samme sovs til mange af retterne. Jeg bestilte, hvad der lignede en vegetarret, men den kom med små stykker bacon. Vi fik lidt kedeligt brød og så var pastaen så overkogt og slimet, at jeg troede jeg spiste dåsemad.

Servicen var frygtelig! Han tog min tallerken før jeg var færdig og inden da havde vi næsten kun lige fået menukort før han skyndte på os med bestillingen. Det kostede 48€ og jeg forstår ikke hvordan? Vi fik to pastaretter, brød og vand? Like how?

Det her er en turistfælde uden lige og jeg var så sur og skuffet efter. Det ligger meget tæt ved Trevi-fontænen. Og det var endda ikke sådan, at vi bare tog det første og bedste sted. Vi havde vandret rundt og så ender vi med dårlig pasta. Sikke en skam.

Så lad være med at besøge Abruzzi! Det er ikke det værd!!

Billedresultat for pasta napoli

 

 

Lingeri – A gift for yourself!

Reklame
Hunkemöller

Inden jeg starter med at fortælle om mine to nye sæt, så er der altså et særligt Fashion Week tilbud lige nu, hvor du kun få -20% på udvalgte varer. Det gælder også mit nude/pink-ish Willow-sæt herunder.


 

Jeg har allerede været inde på det før, men i min verden, så handler lingeri om at gøre sig selv glad og at finde de sæt, som gør at man føler sig sexet og empowered.

Jeg har meget få gange købt eller taget lingeri på for en mands skyld. Det er da sket, men det handler meget mere om, hvordan jeg selv har det. Tog jeg til fest, så tog jeg pænt undertøj på og barberede ben – for min skyld. Skulle jeg være rigtig fin og have ny kjole og nyt undertøj – så var det for min skyld. Tager jeg blonde bh’en på om mandagen, så er det – for min skyld.

 

Jeg går meget op i at have fint lingeri. Jeg har tidspunkter, hvor jeg har lyst til at endevende hele min skuffe og bare starte forfra. Det har godt nok også varet alt for længe siden, at jeg sidst har købt det til mig selv. Fie (vores hund) har også haft til vane at spise mit undertøj og derfor er der røget en del – af det gode – på den konto.

Jeg fik en periode, hvor jeg bare købte en masse basics og så var det mindre vigtigt om BH og trusse matchede 100%. Det har jeg så fundet ud af, at jeg ikke kan holde ud i længden.

Der er generelt kommet mange flere dage, hvor mit undertøj ikke matcher. Det havde jeg aldrig regnet med, men det har der altså. Jeg tror, at det handlede om, at jeg ikke fik købt de rette ting og at jeg bare var virkelig øv over, hvad der lå i skuffen. Det var ikke inspirerende, så hvorfor skulle jeg gøre noget ud af det?

Men hey! Se nu der, ny inspiration og nye sæt.

Denne her gang har jeg valgt at investere i både brasiliansk trusse og i g-streng. På den måde så har man bare flere matchende trusser til BH’en. Den vasker man jo ikke lige så ofte, som man vasker trusserne. Så derfor virkede det som en god ide, at stocke lidt op på matchende trusser.

Jeg havde også lyst til at der både skulle være noget mere basic i farverne, men stadig med blonde og detaljer. Der skulle dog også være lidt med farve. Den pink farve er absolut amazing og virkelig skøn. Den bliver endnu bedre til sommer, hvor jeg har fået noget farve (åh gud, så bleg!). Men den pink lukkes faktisk foran, hvilket er lidt en ny fornemmelse, men det fungerer egentlig meget godt.

Generelt synes jeg at Hunkemöller har nogle virkelig smukke sæt, som også sidder godt. Dog kan jeg godt mærke, at det kan være svært at vælge looks ud. På den ene side handler det om, at der er meget smukt. Men det handler også som, at A70 og A75, som er de størrelser jeg kan bruge faktisk ikke er i alt Hunkemöllers sortiment. Mange af BH’erne starter fra B og op.

Jeg er godt klar over, at der sidder mange, som ikke bruger A og som generelt har brug for de større skåle, men sådan en small boobed person ville da ønske, at der var endnu mere til mig.

Jeg har godt nok taget mig selv i at klikke ind på mange BH’er for at finde ud af, at den ikke var der. Så ja, nu bruger jeg filteret ude i siden, så jeg ikke bliver forelsket i noget, som ikke er der i A.

 

Men nu er skuffen endelig fyldt lidt mere op med gode sæt undertøj i fine farver og noget af det andet kan nu få lov til at lade livet.

Sikke en skøn følelse og sikke en anden følelse det har givet mig, når jeg skal vælge lingeri om morgenen.

 


Se mange deres udvalg af mere basic bh’er og frækt undertøj.


The Basics – Byt with a cute twist.
Formstøbt bøjle-bh Willow, pinkBrasiliansk trusse Willow, pinkG-streng Willow, pink

Køb produkterne her (-20% er fratrukket): 

BH’en “Willow”, 215,99 kr

Brasiliansk Trusse “Willow”, 119,99 kr

G-streng “Willow” 111,99 kr


The Pink and Flirty

Formstøbt pushup-bøjle-bh Paris, pinkBrasiliansk trusse Paris, pinkTanga g-streng Paris, pink

Køb produkterne her:

BH’en “Paris” , 269,99 kr

Brasiliansk Trusse “Paris”, 139,99 kr

G-streng “Paris”, 149,99


 

24. Dec – Overraskelser og den store gave.

Så kommer sidste indlæg for denne julekalender.

Jeg lagde d. 21. december dette opslag op på Instagram. Jeg havde byttet gaver med R, så han fik sit med til Norge og jeg fik denne her med hjem.

 

Den stirrede på mig alle dage og selvom jeg havde lyst til at åbne den, så har jeg så meget pli, at jeg ikke kan finde ud af at snyde i noget som helst. Jeg snød derfor heller ikke. Heller ikke da klokken slog 00.00 og gik fra d. 23. til d. 24.

Nej. Jeg lod den være. Jeg lod den være indtil eftermiddag og inden at vi skulle af sted. Jeg tror ikke rigtig, at jeg orkede at slæbe den hele vejen med til Hareskov og så tilbage igen. Især ikke, hvis det var det, som jeg troede, det ville være.

Jeg var sikker på, at R bare havde købt et par sokker eller sutsko. Eller noget der mindede om det. Jeg havde jo allerede fået min gave for noget tid siden, så hvorfor skulle det være andet? Han havde jo også sagt, at det bare var en lille ting.

Jeg troede et kort øjeblik at det var et matchende, ternet sæt fra H&M, som R havde kigget på, da vi var i butikken. Så måske var det det?

 

Nå, men jeg åbnede den. I den ser jeg, jeg ved ikke hvor meget papir. Papir og mere papir. Jeg stikker hånden ned i det og leder efter de der sokker, som jeg troede, det var. Men pludselig får min hånd fat i et chartek. Jeg kigger på det og det er en masse booking information.

Jeg kigger forvirret og tænker, at det nok er billetter til enten Harry Styles eller til noget stand-up. Det var det eneste, som gav mening i mit hoved på det tidspunkt.

Jeg kigger endda på logoet “Love Holidays” og forstår stadig ikke, hvad der er blevet booket til.

Jeg vender til næste side og ser nogle flyafgange. Okay, ja, vi skal ud og rejse, men hvorhen?

CPH LUFTHAVN TIL CIAMPINO.

Men på det tidspunkt aner jeg ikke, hvor Ciampino ligger henne? Måske skal vi besøge svigerfars hus i Italien?

Jeg vender endnu engang og læser bookingen af hotellet.

GASOMETER URBAN SUITES – ROME.

Og først her fatter jeg, at vi skal til Rom.

R har givet flybilletter og hotel til Rom. I en UGE!!

Vi rejser allerede i Januar og heldigvis passer det ret godt ind i mit skema for Grundforløbet, som kun liiige er startet, når vi rejser. Jeg tager min computer med for en god ordens skyld og ellers er det noget med at få planlagt læsningen.

Men nok om det praktiske.

JEG SKAL TIL ROM!!!!!!!

For første gang nogensinde. Og ud og rejse for første gang i meget, meget lang tid. Nøj, hvor jeg glæder mig.

Det bliver Rs og min første tur i udlandet. Hvertfald som kærester. Vi var da en tur i Sverige på skoletur for lang tid siden. Vi var også begge i London på studietur, men der var vi jo ikke sammen.

Så ja. Jeg sad med en klump i halsen og tårer i øjnene, fordi jeg blev så rørt. Aldrig nogensinde har jeg modtaget noget så stort og så generøst af en kæreste. Det er helt vildt, at vi skal ud og rejse.

Rs forklaring var “Jeg vil bare gerne snart sove ved siden af dig” (red. jeg sover sjældent hos ham pga min underlige rytme og jeg har en enmandsseng)

Men uanset hvad, så glæder jeg mig helt vildt. Jeg glæder mig til at spise pasta og pizza, at se de smukke omgivelser og at have R hos mig i en hel uge uden andre omkring os.

Jeg er allerede igang med at planlægge outfits til photoshoots og finde locations, som matcher. R tror, at vi skal hygge, men jeg skal have lavet noget fedt content!!

 

Åhhhhhh, hvor heldig kan man være?????

Skærmbillede-2019-12-25-21.55.16.png

 

 

23. Dec – Juleoutfit

Så er juleaften overstået. Endnu et forsinket indlæg, men nu er det hele ved at være slut.

Mit outfit var fra Rotate Birger Christensen i år. Jeg blev forelsket i denne veloursag, som også er en del af de første kollektioner.

Den er meget lang, den er med halterneck og så er den meget eksklusiv. Den giver lidt følelsen af at være moderen Lily fra Gossip Girl. Sådan noget kunne hun også godt finde på at have på.

Jeg måtte sælge et par sko for at få råd til den, men det var det hele værd. Jeg er vild med den måde, som den falder på og alle de små detaljer.

Den kan et eller andet. Den får en til at føle sig fin. Jeg startede med læbestift, men endte med at tage det af, fordi jeg ikke syntes at det passede alligevel.

Opmærksomheden skulle ligge her. Jeg stylede med sorte sko og min Gucci. Simpelt, men effektivt.

Køb den her

Den fås også i satin i sort og i gul.

22. dec – Overvældelse, relationer og kreativitet.

Jeg sad pludselig og reflekterede over mit 2019.

 

Jeg har virkelig været all over the place, når det kommer til at sætte ord på det. Måske er det også lidt tidligt, når det “kun” er november, men hey, der er sket mere end jeg lige troede.

 

Jeg var til meditationsaften og under meditationen fik jeg en følelse af kvalme og ubehag i hele kroppen. Den følelse som gik igennem mig var følelsen af overvældelse. Det trykkede ubehageligt i brystkassen og jeg havde det ikke så godt.

Lige pludselig lettede det hele, da jeg begyndte at gå mere ind i følelsen af overvældelse. Ikke, at det har været et dårligt år, men jeg har følt mig underligt overvældet af alt muligt.

 

Kærlighed er ikke nemt

Det første der kom frem var mit forhold. Det har overvældet mig. Det har overvældet mig at have så mange ægte følelser for et andet menneske, som jeg har for R. Det har ramt mig hårdt og jeg har kæmpet med følelsen af at være forelsket og den kærlighed, som er opstået.

Åha, det lyder da hårdt, var Louise? Sådan at have en god kæreste, der støtter dig og som altid kysser dig på panden, når du er stresset eller som holder om dig, når du har brug for det? Pyha, det er da overvældende.

Det har været enormt overvældende for sådan en som mig. Både det at føle så meget den anden vej, men også at skulle modtage den andens kærlighed.

Jeg har ikke prøvet det før. Jeg har kun prøvet forhold, hvor ingen helt vidste, hvorfor at de var gået ind i det. Det her har været anderledes og R er det mest rummelige og gode menneske på jorden.

Han bliver stort set aldrig sur. Han råber ikke af mig. Han passer på mig. Han holder mig i hånden, når jeg har angst og han lytter, når jeg brokker mig over alt muligt, eller lytter når jeg fortæller om et parfumeevent, som jeg var til. Han accepterer min “sindssyge” (og meget upraktiske) tøjstil og kører gerne en time i hver retning for at hente mig efter en koncert – bare fordi.

Hvordan tackler man det, når man er vant til stole, der flyver igennem lokalet og en masse grimme ord, der bliver råbt i begge retninger?

Det har krævet meget af mig og vores forhold har fyldt meget i 2019 – på den gode måde.

Det har været helt underligt at blive modtaget så godt ind i en svigerfamilie og have følelsen af, at jeg kan være mig selv – den upraktiske og aaaaalt for følsomme pige, som jeg nu engang er.

Det hele har været lidt en rutchebane, fordi vi begge komme fra en lidt rå fortid af forhold og vi begge er sindssygt følsomme. Vi har danset frem og tilbage, fordi ingen ville blive såret og ingen ville give sig alt for meget.

Det er en dans, fordi nogle gange føler jeg, at vi næsten har mødt hinanden et par år for tidligt. Jeg tror på, at det er os, som skal være sammen, men jeg tror også på, at vi skal give hinanden god plads til at vokse ind i det. Der er et stort behov for frihed for os begge.

Vi ses ikke hver dag og vi kommer måske ikke til at bo sammen i første omgang. Men det er okay for os, fordi vi har en masse ting, som vi skal finde ud af – sammen og hver for sig.

Jeg ved, at jeg elsker ham. Det var derfor, at jeg sagde det helt skælvende og græd, da han sagde det tilbage. Det hele prikkede i min krop, da han en dag var den, som sagde det først.

Vi har vores ting, men vi er også rigtig gode sammen.

 

 

Job – Blog – Kreativitet.

Part to af 2019 har været jobbet som selvstændig, dét at søge jobs og dét at finde sin kreativitet frem på en ny måde.

Jeg laver fashion-inspirerede shoots som aldrig før. Jeg nyder det langt mere end tidligere. Jeg tror, at jeg har fundet en anden måde at udtrykke mig på end tidligere.

 

Men ja…..

Året 2019 har bragt livet som selvstændig med sig. Det har været en vild omgang. Eller vild og vild, men det har krævet meget af mig. Det har krævet at skrive til firma efter firma med pitches, ideer, collager, presskits og meget andet – for at få et nej eller ikke at få et svar overhovedet.

 

Det har været vildt frustrerende at have så mange fede ideer og så meget på hjerte uden at nogen har set det eller ville investere i det.

Det har været hårdt at blive afvist. Men det har også været fedt, når nogen virkelige troede på en eller var tilfreds med det arbejde, som man lavede for dem.

Det har været et år, hvor jeg har skulle finde ud af, hvem jeg var og hvad jeg gerne ville.

Det gik fra frkmejer.dk til missmejer.com – og nu er jeg i tvivl om hele “frøken”-delen. Er jeg overhovedet så meget en frøken, som jeg gik og troede?

Nå, men det må komme med tiden.

Alligevel har jeg optaget podcast med både Katrine Gisiger (perfekt uperfekt) og Jasmin Søe (ungliv). Jeg har fået lov til at opdage, hvor afklaret jeg er med den del af mit liv, som indeholdte en narcassist til far, en spiseforstyrrelse og ikke mindst forhold, som ikke var sunde.

 

2018 var året, hvor jeg boksede mig igennem gamle følelser og minder, som skulle bearbejdes og 2019 har været mindre boksen, men alligevel har jeg skulle se nogle ting i øjnene.

 

Da jeg så i september fandt ud af, at jeg trængte til en pause fra bloggen, så fik jeg dårlig samvittighed igen.

Kan man det? Jeg er jo ikke engang kommet på toppen endnu. Er jeg så en dårlig iværksætter?

Måske. Jesper Buch ville nok ikke være stolt, men det bliver han måske senere.

Jeg måtte erkende, at jeg har brug for at blive stimuleret udefra og komme ud i et job. Har det så været nemt, spørger du måske? Næh!

Det har været samme proces, som da jeg søgte samarbejde til bloggen. Næh, nej og nej tak fra så mange firmaer.

 

Nå, men det lykkedes vel.

 

Så hvad har 2019 budt på?

Jeg har været overvældet, ja. Men jeg har også knoklet helt vildt meget. Jeg ved godt, at jeg bor hjemme i en alder af 24 år. Jeg har ingen uddannelse og jeg har kan ikke få et job. Og så har jeg kæmpet med økonomien. Hver gang jeg har bestilt et lille stykke tøj eller en eller anden skulle have en gave, så har jeg følt, at jeg hellere måtte sælge min milt.

Men jeg er en fighter helt ind til benet. Jeg kæmper for bloggen (som jeg ikke har givet op på). Jeg kæmper for et job. Jeg kæmper for mit forhold og relationer.

Jeg har ikke givet op på noget, men derimod lyttet til mig selv.

Jeg har følt mig doven, utilstrækkelig og håbløst bagud, men jeg er på rette vej. Jeg gør det rigtige og jeg må følge min proces, som er at flytte hjemmefra lidt senere end så mange andre og alt muligt andet.

Min proces er min proces. Og så må jeg følge den.

Jeg blev dog alligevel overrasket over, hvor stolt jeg er og hvor god jeg har været. Jeg har ikke været så doven, som jeg føler det. Jeg har arbejdet. Jeg har ikke bare siddet hjemme og nusset rundt, bare fordi.

Jeg har måske sovet længe eller rendt rundt i min kærestes joggingbukser, men jeg har stadig skrevet mails, svaret, lavet content eller søgt jobs.

 

Jeg har gjort meget i år. Og mit 2019 har handlet om kærlighed, relationer og kreativitet. Det har derimod ikke handlet så meget om karriere og job, så måske var det vigtigt for mig at skabe en god base, inden alting tager fart?

Måske er det bare godt, at jeg har haft ro til at finde ud af mit forhold og kunne tage en lur, når alt blev for meget i det hele taget?

Jeg er helt vanvittig priviligeret og i den sidste tid er det gået op i brok, sure miner og følelsen af dovenskab. Men hey altså. Vågn op, Louise.

Jeg er så priviligeret og så heldig. Jeg har en god familie, en dejlig kæreste og jeg har fået lov til at få en masse personlige gennembrud i 2019.

Jeg er taknemmelig og jeg er stolt af mig. Jeg vil derfor sige tak til 2019 og det, som er tilbage af det. Jeg glæder mig også til et 2020 og se, hvad det bringer med sig.

20. dec – Jobsøgning var en emotionel oplevelse!

Okay, så mit indlæg omkring jobbet har fået mange dejlige beskeder og en god del trafik. Det gør mig virkelig glad, at i er så engageret i mit liv og de mål, som jeg opnår.

Det har været helt vildt at få stillingen hos Estée Lauder og nu hvor der er kommet lidt mere styr på tingene, så kan jeg bare glæde mig endnu mere.

Der bliver sådan, at jeg starter d. 24. februar ude på kontoret.

Jeg starter dog mit EUX grundforløb på ZBC d. 13. januar, som så kører fem uger frem. Det er et grundforløb, hvor jeg skal igennem erhvervsøkonomi, IT og noget kontorrelateret. Det er underligt, fordi jeg normalt aldrig har gået op i sådanne fag, men jeg glæder mig faktisk rigtig meget til den del også.

Jeg glæder mig til det hele faktisk. Jeg glæder mig til at lære noget nyt og at få en masse ny viden og erfaring, som jeg kan tage med videre. Jeg havde dog aldrig nogensinde regnet med, at det her ville blive min vej, men se nu her.

 

Nå, men det jeg gerne ville skrive lidt om, er faktisk den del, hvor man søger jobs og hele den proces, som ligger i det. Det er nemlig meget hårdere end man regner med.

Jeg har igennem mit jobsøgningsforløb ikke været på dagpenge. Jeg har klaret min økonomi hele året igennem min blog og lidt freelancearbejde. Jeg valgte at undgå dagpenge, fordi jeg vidste, at de ville få mig til at søge jobs, som var udenfor de områder, som jeg gerne ville ind i.

Jeg har hele tiden gerne ville nogen fashion/beauty relateret og helst ikke noget, som bestod i at stå i butik. Den tid er forbi. Jeg har intet imod mennesker, men jeg kan ikke den form for kundearbejde mere.

 

Men det har været en proces, hvor jeg virkelig også har haft mange tårer ind over. Det har været hårdt, fordi hver gang, at jeg har søgt et job, så har det været fordi, at jeg gerne ville det og fordi jeg håbede inderligt.

Jeg har fået mange afslag og der var endda én dag, hvor der kom fire oven i hinanden. Det er svært at holde gejsten, når man konstant føler, at man ikke får chancen for at vise, hvor gerne man vil det og hvor meget energi man har.

Man har kun så og så meget plads at skrive på til hver ansøgning og man skal både nå at fortælle om kompetencer, personlighed og motivation. Det må ikke blive for overfladisk, men det må heller ikke blive for langt.

Det må heller ikke være alt for arrogant, men man skal samtidig vise en god selvtillid.

Jeg har også søgt jobs, som jeg nok godt vidste ikke ville blive mig. Og jeg har søgt jobs, som jeg faktisk ikke helt forstod, hvad gik ud på, fordi beskrivelsen var enormt vag. Jeg har søgt jobs, hvor jeg måtte spørge ind til afslaget og fået fortalt, at jobbet krævede en specifik uddannelse, som ikke stod i beskrivelsen.

Og så lad mig lige komme ind på alle de titler, som jobs har i dag.

WHAT THE LIVING HECK IS GOING ON….

Det er blevet så avanceret og alting skal hedde noget smart. Det hele skal være på engelsk og jeg har endda hørt, at man kan battle med titler i forhold til, hvilken løn og status lige netop den titel har.

JESUS!!

Hvordan skal man finde rundt i det?

Da jeg var til samtale i Magasin, spurgte hun mig: “Hvilket job ville jeg kunne bringe til dig, som ville gøre dig glad?”

Og jeg følte mig så lost, fordi jeg ikke kunne svare på det med en titel. Jeg måtte blankt indrømme at alting er blevet så avanceret, så selvom jeg er ung, så kan jeg slet ikke følge med.

 

Men jobsøgning har været en kamp, fordi jeg har ikke bare skrevet ansøgninger, fordi jeg skulle. Jeg har lagt så meget tid og energi i dem alle. Jeg har lavet fine forsider, skrevet personlige ansøgninger, tilpasset mit CV og fået Keywords ind over. Jeg har skrevet ansøgninger på engelsk og jeg har lavet portfolier, anbefalinger og meget andet.

Jeg har virkelig knoklet for det og det har været frustrerende med alle de lukkede døre, hvor man ikke engang nåede at vise, hvem man var. Jeg har kigget efter jobs hver dag og jeg har nogle dage søgt flere på én dag.

Jeg har søgt ude af min komforzone og jeg har tænkt nyt hele tiden. Jeg har virkelig været i mange spændende afkroge af jobsider, fordi der måtte der være et eller andet. Jeg har virkelig været opgivende og alligevel har jeg bare håbet på, at der ville være nogen, som turde tage chancen med mig.

Det var der endelig. Men jobsamtaleprocessen var også benhård. Først at være nervøs for første samtale. Så var jeg hård ved mig selv, fordi jeg følte det gik dårligt. Så fik jeg anden samtale og var nervøs. Jeg skulle tage to tests inden da og jeg var så nervøs for, hvordan det gik på før, under og efter. Anden jobsamtale gik godt, men hvad syntes de?

Så gå i fem dage og vente på et svar. Jeg anede ikke, om det var mig eller om de var gået med en anden.

Er du vanvittig, hvor har jeg haft hovedpine og ondt i maven, fordi jeg har været spændt og nervøs hver dag i de tre ugers tid, som det stod på med Estée Lauder.

Det var en forløsning uden lige at få chancen og at få lov til at slippe for at kigge jobs hver dag og skrive ansøgninger her og der.

Så pyyyyyha! Jeg gjorde det. Det var hårdt, men alt gik som det skulle i sidste ende.

Liste over jobs, som jeg har søgt. (Muligvis dem alle)

 • Scoop Models – Model Agent
 • Elite Models – Model Agent
 • Elite Models – Dresser til Elite Models Look (fik det, men det var én dag og jeg troede at jeg kunne nå at vise mig inden at de valgte en model agent. Det viste sig at de brugte et rekrutteringsbureau)
 • Strøm Store – Digital Content Creator
 • Lyne & Lindberg – Writer & Editor
 • Aller Media – Projektleder (tror jeg)
 • Illum – Uopfordret (marketing)
 • Magasin – Uopfordret (marketing – fik en uforpligtende samtale)
 • Magasinet Fit Living – Journalist
 • Spalt PR – Account Manager
 • Birger Christensen – Back Office Assistant
 • ARKK – Social Media & Communication associate
 • Gonzo Media – Projektleder
 • Sui Ava – Office Manager
 • Art Management – Assistent
 • Vocast – Lifestyle Researcher
 • Chanel – Customer Service Assistant
 • Dr – Youtube vært
 • Goodiebox – Happiness Helper
 • Dansk Mode og Textil – Kommunikationsmedarbejder
 • Le Management – New Face Agent
 • Estée Lauder – Brand Office Trainee

 

Forsider på ansøgninger inkl. detaljerne på hvorfor siderne er lavet, som de er.

19. dec – A gorg Gucci gift…

Jeg har allerede delt den på min ønskeseddel lige her.

Men ja, jeg har givet mig selv den luksus at få en Gucci taske. Det er min første sådan store investering. Jeg fandt den hos Preloved Copenhagen på Østerbro. Hun havde lagt flere billeder op af den og jeg tænkte, at den først var fjollet. Nu mere jeg så på den, jo mere vild blev jeg med den.

Gucci eller Guccy?

Hvorfor står der Guccy på den og er den ægte så?

Ja, den er ægte! Den er en del af Gucci Cruise Collection SS18. De havde et helt tema med at skrive GUCCY.

Why?

 1. Det er den middelalderlige måde at stave det på. Så det betyder det samme.
 2. Det er direkte shade til alle de fake Gucci-tasker som bliver produceret. Så selv om det står “forkert” skrevet her, så er den mere ægte end de der Gucci’er der prøver at være noget, som de ikke er.

 

Så vidt jeg kan se, så kan den ikke fås ret mange steder længere. Den er ikke på Guccis egen hjemmeside mere og jeg har kigget meget secondhand. Jeg har kun fundet en enkelt en i sort og en i rød.

 

Jeg har længe gerne ville eje noget designer, men jeg har aldrig rigtig vidst, hvad det skulle være. Fordi når man bruger så mange penge på noget, så skal det virkelig også været noget, som man elsker og som fortæller noget.

Denne her taske er meget unik og det er bestemt ikke alle, som kan lide den. Den er speciel på grund af skriften foran, men også på grund af guldet. Den er lidt over the top og knapt så klassisk.

Det er nok også de færreste som genkender denne udgave, når de tænker Guccy Dionysos tasker. Men jeg tror faktisk, at det var derfor at jeg blev forelsket. Den er nemlig helt anderledes og den er speciel.

Jeg kan godt lide tanken om, at jeg ikke ankommer til Fashion Week sammen med 1000 andre, som også har denne her Gucci. Det føles ret dejligt.

Jeg kan også godt lide lige netop denne her, fordi den legemliggør alt det, som jeg har været igennem i 2019, når det kommer til stiltransformation. Jeg har ændret mig meget. Jeg er stadig over the top. Jeg er stadig vild med det anderledes, men jeg er også blevet mere vild med det rockede, rå look. Denne her siger det hele. Den er mig, som en taske og det var derfor, at jeg faldt for denne her.

Hvorfor har du brugt så mange penge på en taske???

Ja, den står til lige knapt 21.000 kr fra ny. Jeg har dog været så heldig at finde den til 12.500 kr. Den er måske kun blevet brugt en eller to gange. Der medfulgte original æske, kvittering, tag, dustbag og autencitetskort. Alt var med og den var købt i november 2018.

Så knapt et år gammel.

Jeg købte den som sagt hos Kiki fra Preloved Copenhagen (Classensgade, Østerbro). Og hun fortjener virkelig reklamen her i indlægget. Jeg blev virkelig mødt af en, som går op i det, hun laver og som gennemgik alt på tasken med mig.

Vi gennemgik pletterne i foret og vi snakkede om pris, vedligeholdelse og meget andet. Det var virkelig en rar oplevelse. Da jeg købte den, der lagde Kiki den også den i dustbag, så i æske og bandt det originale Gucci-bånd rundt om. Det føltes som en rar oplevelse.
Selv da jeg uheldigvis spottede en endnu større plet i foret, eller R spottede den. Han har en evne uden lige til det der. Men der var en stor skjold fra tidligere ejer, som ingen af os havde set.

Sælger ville selvfølgelig ikke gå ned i pris, nu hvor tasken var købt og betalt. Men Kiki sørgede for at give mig kompensation (gavekort på 500 kr). Det var så sødt af hende, fordi hun kunne også bare have sagt “bare ærgerligt, Sonnyboy”.

 

Men ja, jeg har brugt 12.500 på en taske (eller jeg lagde 4000 og R lånte mig resten – han får dem alle tilbage!!). Jeg tror for R, at det handlede om at være med til at hjælpe mig mod noget, som jeg går op i.

Nogle forstår, man investerer i designertasker. Andre gør ikke. Og det er okay med mig. Men for mig er det et stykke kunst. Et stykke modehistorie og et lille stykke af luksus. Det er for mig meget mere end en taske, men virkelig noget, som jeg brænder for og elsker. Det her er min passion, min ild og det som jeg brænder for helt ud i cellerne. Jeg lover, at jeg taler sandt, når jeg siger, at tasken sov i min seng første dag. Den sov i sin æske og jeg lå ved siden af.

Jeg drømmer ikke om at eje de nyeste gadgets eller eje en smart bil. Jeg drømmer om smukke tasker og sko, fordi det er der mit fokus er. Det er der, hvor jeg kan blive helt ør i hovedet af spænding og kærlighed.

Så velkommen til Gucci Dionysos Sega Print! I love you!

79477995_787448511724942_3293808782919860224_n

79742486_488601844988233_2486318243661217792_n